Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Ο Καρατζαφέρης «ανάχωμα» στον Καμμένο;

Ο Καρατζαφέρης «ανάχωμα» στον Καμμένο;

0
xaralampidis_sifis-empros

Πρόταση από τον γραμματέα της Ν.Ε. ΛΑΟΣ Ξάνθης προς τον προεδρο Γιώργο Καρατζαφέρη

Του ζητά να πολιτευτεί στην Ξάνθη. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο
 
Μεγάλος σκεπτικισμός υπάρχει στον ΛΑΟΣ για τα ψηφοδέλτια κυρίως της Ξάνθης και της Ροδόπης και αυτό αποδεικνύεται α) από το γεγονός ότι απέμειναν τελευταίοι απ’ όλα τα κόμματα στο να κλείσουν ψηφοδέλτιο και β) ότι κυκλοφορεί η φήμη ότι ο πρόεδρος του κόμματος κ. Γιώργος Καρατζαφέρης πρόκειται να επιλέξει τον νομό μας να πολιτευτεί, δυνατότητα που απορρέει από το νόμο οι πολιτικοί αρχηγοί να πολιτεύονται σε δύο νομούς.  
Κατατέθηκε πρόταση από την Νομαρχιακή Ξάνθης
Όπως αναφέρθηκε σε σχόλιό μας στο χθεσινό φύλλο στον ΛΑΟΣ ετοιμάζουν μια έκπληξη. Ο γραμματέας της Ν.Ε. ΛΑΟΣ Ξάνθης κ. Ιωσήφ Χαραλαμπίδης παραδέχτηκε ότι η έκπληξη αφορά αυτό ακριβώς και ότι ο ίδιος έχει καταθέσει πρόταση προς τον πρόεδρο του κόμματος κ. Καρατζαφέρη να επιλέξει να πολιτευτεί στην Ξάνθη. Ο κ. Χαραλαμπίδης υποστήριξε τους λόγους για τους οποίους του ζητά κάτι τέτοιο και σχετίζονται με την μεγάλη διαρροή ψήφων που υπάρχει στο κόμμα προς τους «Ανεξάρτητους ¨Έλληνες» που κερδίζουν συνεχώς έδαφος.  
Έχουν διαρροή προς τον Καμμένο
Στον ΛΑΟΣ Ξάνθης επικρατεί η άποψη ότι η συμμετοχή του προέδρου στο ψηφοδέλτιο δίνει άλλη ώθηση στο κόμμα και ότι θα λειτουργήσει σαν «ανάχωμα» της διαρροής ψήφων προς το κόμμα του Π. Καμμένου. Υπενθυμίζουμε ότι στις προηγούμενες εκλογές ο κ. Καρατζαφέρης είχε επιλέξει το νομό Ροδόπης. Επίσης όπως ανακοινώθηκε ο κ. Πάνος Καμμένος έχει επιλέξει τον νομό Έβρου. Η εξέλιξη αυτή ισχυροποιεί την πιθανότητα να πολιτευτεί ο κ. Καρατζαφέρης στην Ξάνθη, όπως εκτιμά ο κ. Χαραλαμπίδης.
Να σημειώσουμε όπως μας γνωστοποιήθηκε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ σε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του κόμματος.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Το πολιτικό του πρόγραμμα παρουσίασε από την Ξάνθη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Σπύρος Κα…