Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Μπαράζ κλοπών στην Ξάνθη

Μπαράζ κλοπών στην Ξάνθη

0
diariksi_aytokinitou-empros

Σε μία μέρα συνελήφθησαν 5 άτομα για 3 περιστατικά

Στην κατοχή 20χρονου που έκλεψε την τσάντα μιας γυναίκας βρέθηκαν 47,6 γραμμάρια κάνναβης

«Επιδρομή» κλεφτών και διαρρηκτών σημειώθηκε τη Δευτέρα στην Ξάνθη, αφού μέσα σε μία μόλις ημέρα πραγματοποιήθηκαν δύο κλοπές και μία απόπειρα. Δύο ανήλικοι εμπλέκονται στο ένα περιστατικό, ενώ στην άλλη περίπτωση κλοπής, που ο δράστης αφαίρεσε την τσάντα μιας γυναίκας, βρέθηκαν στην κατοχή του μετά από διενέργεια έρευνας στο σπίτι του 47,6 γραμμάρια κάνναβης.
Στην δύο από τις τρεις περιπτώσεις επενέβη η ομάδα ΔΙΑΣ, ενώ οι συνολικά 5 δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα.

Σύλληψη για κλοπή και κάνναβη
Τη Δευτέρα το απόγευμα συνελήφθη στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 20χρονος κατηγορούμενος για κλοπή, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.       
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί  συνέλαβαν τον 20χρονο, διότι αφαίρεσε την τσάντα 49χρονης γυναίκας. Ακολούθως μετά από έλεγχο, εντόπισαν στην κατοχή του, ένα μαχαίρι, συνολικού μήκους 21 εκατοστών και μέρος από τα αφαιρεθέντα αντικείμενα που περιείχε η τσάντα, τα οποία αποδόθηκαν στη δικαιούχο του.
Σε έρευνα που επακολούθησε στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 47,6 γραμμαρίων.   
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Γάλα έκλεψαν δύο ανήλικοι από αποθήκη
Τη Δευτέρα το πρωί συνελήφθησαν στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, τρία άτομα, ηλικίας 33, 17 και 16 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή.  
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν, διότι, οι δύο ανήλικοι μετά από υπόδειξη του 33χρονου, αφού διέρρηξαν παράθυρο αποθήκης καταστήματος εισήλθαν και αφαίρεσαν εννέα κούτες γάλα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους. 
Από την αστυνομική έρευνα όμως, προέκυψε ότι, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αφαίρεσαν, λίγες ημέρες νωρίτερα (7/1/12), από το ίδιο κατάστημα διάφορα προϊόντα, συνολικής αξίας 2.000 ευρώ. Κατασχέθηκε ένα αυτοκίνητο.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Απόπειρα διάρρηξης σε αυτοκίνητο
Την ίδια ημέρα το απόγευμα, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, συνελήφθη 40χρονος για απόπειρα κλοπής.  
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 40χρονο διότι αποπειράθηκε να διαρρήξει το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 30χρονης.
Στην κατοχή του δράστη καθώς επίσης και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία διαρρηκτικά εργαλεία.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…