www.avdera.gr

0

Στον κόσμο της ψηφιακής εποχής μπαίνει ο Δήμος Αβδήρων συμμετέχοντας
στο πρόγραμμα των Δημοτικών Διαδικτυακών Πυλών που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ. Στα πλαίσια αυτά αναβαθμίζει την ιστοσελίδα του μετατρέποντας την σε σύγχρονο διαδικτυακό τόπο και παράλληλα αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του προς τον δημότη προωθώντας στην ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των δημοτών με ολοκληρωμένες Υπηρεσίες αμφίδρομης επικοινωνίας και συναλλαγών, με την προώθηση το e-Democracy, με την εφαρμογή ειδικού προγράμματος πλοήγησης των Α.Μ.Ε.Α., με on-line ψηφοφορίες, με ταχύτερες και απλούστερες διαδικασίες.
Ο Δ. Αβδήρων στον κόσμο της ψηφιακής εποχής
Να σημειώσουμε ότι από το ξεκίνημα της λειτουργίας του Δήμου τέθηκε από τη Δημοτική αρχή σε προτεραιότητα το ζήτημα της προβολής στο διαδίκτυο και από πολύ νωρίς δημιούργησε ολοκληρωμένο website με το όνομα www.avdera.gr
Σήμερα στην ψηφιακή πια εποχή, προχωρά μπροστά, αλλάζει και παρουσιάζει την σύγχρονη διαδικτυακή πύλη πληροφόρησης (με το ίδιο όνομα www.avdera.gr), μέσα από τις ηλεκτρονικές σελίδες της οποίας προβάλλεται η ξεχωριστή ιστορία του Δήμου, οι φυσικές του ομορφιές, πολιτιστικά του στοιχεία, αξιοθέατα, τουριστικές και άλλες πληροφορίες.
Έτσι, επιτυγχάνεται το πρώτο βήμα για την ψηφιακή εποχή του Δήμου Αβδήρων με στόχο την αποδοτικότερη λειτουργία του, τον ηλεκτρονικό εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του και την παγκόσμια προβολή του.
Η συνέχεια προβλέπεται δυναμική, με περισσότερες υπηρεσίες προς όφελος όλων.
Για καλύτερη ενημέρωση των δημοτών του ο Δήμος Αβδήρων διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Πληροφοριακό Σύστημα Ηλεκτρονικής Εξυπηρέτησης Πολιτών Δήμου Αβδήρων, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου και ώρα 18.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αβδήρων. Στην ημερίδα θα γίνει παρουσίαση της νέα Δημοτικής Διαδικτυακής Πύλης ενώ παράλληλα θα λειτουργεί για ένα μήνα περίπου περίπτερο πληροφόρησης για τους δημότες.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
marianaxan@yahoo.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2008
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μικρό το ενδιαφέρων για τις Σχολικές – Δημοτικές βιβλιοθήκες

Σύμφωνα με ρεπορ`…