Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2008 Για τον Καποδίστρια ΙΙ. Ζητάει απαντήσεις και σύγκληση της Γ.Σ. της ΤΕΔΚ.

Για τον Καποδίστρια ΙΙ. Ζητάει απαντήσεις και σύγκληση της Γ.Σ. της ΤΕΔΚ.

0

Σκληρή όσο και αποκαλυπτική η απάντηση του δημάρχου Τοπείρου Στυλιανού Χατζηευαγγέλου προς τον δήμαρχο Ξάνθης κ. Μιχ. Στυλιανίδη.
Αιτία το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Καποδίστρια ΙΙ και τις συζητήσεις και προτάσεις που κατατίθενται στα διάφορα όργανα.
Ο κ. Χατζηευαγγέλου με την απάντησή του ξεκαθαρίζει βασικά θέματα από την ουσία των «προτάσεων» που γίνονται, θέτοντας παράλληλα και ορισμένα ερωτηματικά τα οποία καλείται ν’ απαντήσει ο δήμαρχος Ξάνθης με σεβασμό προς την αλήθεια.
Δήμαρχος Τοπείρου: «Τα ψέματα τελείωσαν»
Έχει δίκιο ο κ. Στυλιανίδης. Πράγματι, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις «ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ» όλοι στο νομό.
Εγώ προσωπικά όμως θα ήθελα να μου λύσει δύο απορίες.
Α. Αφού οι προτάσεις που ο ΙΔΙΟΣ μας έδωσε στην σύσκεψη, που έκτακτα ο ΙΔΙΟΣ συγκάλεσε, δεν απηχούν τις θέσεις ούτε της ΚΕΔΚΕ ούτε της ΤΕΔΚ, ούτε και του ιδίου προσωπικά, γιατί αρνήθηκε να τις καταδικάσουμε και να τις απορρίψουμε όλοι οι δήμαρχοι που ήμασταν συγκεντρωμένοι στις 27/08 και αποχώρησε;
Β. Μπορεί μήπως να μας διαφωτίσει πως γίνεται το Ινστιτούτο της ΚΕΔΚΕ να προτείνει ΤΥΧΑΙΑ να προσαρτηθεί στο Δήμο Σταυρούπολης ο οικισμός Βανιάνου του Δήμου Τοπείρου, που ούτε καν συνορεύει με το Δήμο Σταυρούπολης; Μήπως επειδή ΤΥΧΑΙΑ και πάλι στο Βανιάνο είναι και ο ΧΥΤΑ του νομού;
Ας μην υποτιμά αυτός και οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του, ούτε τη δική μου νοημοσύνη, αλλά κυρίως ούτε την αντίληψη και την ευαισθησία των πολιτών του νομού.
Εξ άλλου, του επισημαίνω ότι εγώ στη δήλωσή μου δεν αναφέρθηκα συγκεκριμένα στο Δήμο Τοπείρου, αλλά γενικότερα στη φιλοσοφία των προτάσεων που μας ενεχείρισε. Διότι και το Δ/Δ Διομήδειας του Δήμου Βιστωνίδας προτείνατε να προσαρτηθεί στο Δήμο Ξάνθης, επειδή κι εκεί ΤΥΧΑΙΑ βρίσκεται ο Βιολογικός Καθαρισμός. Και η Κοινότητα Σατρών να συνενωθεί με το Δήμο Ξάνθης ίσως επειδή έχουν… κοινά αναπτυξιακά προγράμματα(!).
Ας το καταλάβουν επιτέλους αυτοί οι «φωτισμένοι εγκέφαλοι» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ότι τα ψέματα τελείωσαν και ας αποφασίσουν για μια φορά να πουν τα πράγματα με το όνομά τους.
Ας εξηγήσουν γιατί και στις δύο προτάσεις που μας παρουσίασε ο Δήμαρχος Ξάνθης, άλλα λένε οι χάρτες και άλλα η τελευταία σελίδα των παρατηρήσεων που είναι κοινή και για τις δύο προτάσεις.
Τέλος, αν είναι τόσο αγαθών προθέσεων ο κ. Στυλιανίδης, ας συγκαλέσει άμεσα τη Διοικούσα ή την Γενική Συνέλευση της ΤΕΔΚ, πριν από το συνέδριο της ΚΕΔΚΕ για να αποδείξει έμπρακτα ότι σέβεται τη γνώμη και των άλλων αιρετών και ότι πιστεύει στις κοινές αποφάσεις για το μέλλον του νομού.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου
Στυλιανός
Χατζηευαγγέλου

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2008
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Στα 18 δεν είναι πολύ νωρίς»

Στον χώρο της ΕΠΑ.&#…