Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2007 Μια γραμμή αλληλεγγύης…μια γραμμή βοήθειας!

Μια γραμμή αλληλεγγύης…μια γραμμή βοήθειας!

0

Ένας τετραψήφιος αριθμός, 1555, είναι η τηλεφωνική γραμμή βοήθειας για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές, που λειτουργεί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, από τη Δευτέρα 27 Αυγούστου και καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Κάλεσε 1555…γραμμή βοήθειας για τους πυρόπληκτους
Αυτόν τον αριθμό μπορούν να καλούν οι πληγέντες από τις πυρκαγιές, να ζητούν βοήθεια, να καταθέτουν τα αιτήματά τους και να ενημερώνονται αναφορικά με τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, καθώς και για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για να εισπράξουν άμεσα τις αποζημιώσεις. Παράλληλα στο 1555 μπορούν να απευθύνονται όλοι οι πολίτες που επιθυμούν να συνεισφέρουν στον αγώνα ανακούφισης και αποκατάστασης των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας.
Όπως πληροφορηθήκαμε από εργαζόμενο στο κέντρο παρέχονται πληροφορίες στους πληγέντες, καταχωρούνται αιτήματά τους και επιχειρείται ένας συντονισμός για την αποστολή της βοήθειας σ’ αυτούς που τη χρειάζονται.
Φωτιά έχει πάρει η γραμμή 1555 καθώς αθρόα είναι και η προσφορά βοήθειας σε χρήματα, ρούχα, τρόφιμα από απλούς συμπολίτες μας ανά τη χώρα που συμμερίζονται τον πόνο των πληγέντων και με την προσφορά τους μικρή ή μεγάλη προσπαθούν να τον απαλύνουν. Επίσης μεγάλη είναι η συνεισφορά των μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων που καταδεικνύουν το κοινωνικό τους πρόσωπο και πιστοποιούν την κοινωνική τους συνεισφορά.
Μια τηλεφωνική γραμμή που ενώνει…μια γραμμή αλληλεγγύης…μια γραμμή βοήθειας!
Μαριάννα Ξανθοπούλου

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2007
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυξάνονται οι ακάλυπτες επιταγές στο Νομό Ξάνθης

Η έλλειψη ρευστοa…