Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ UEFA Ranking Ελλάδα: Από την καταστροφή της προηγούμενης εβδομάδας στα ουράνια!

UEFA Ranking Ελλάδα: Από την καταστροφή της προηγούμενης εβδομάδας στα ουράνια!

0
uefa epo

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έκαναν το απίστευτο


Και εάν ο δεύτερος δεν ήταν σε καμία περίπτωση ξεγραμμένος, τους «ερυθρόλευκους» τους πίστευαν ελάχιστοι πριν το παιχνίδι μετά το 1-4 του πρώτου αγώνα. Είδαμε, όμως, ότι θαύματα γίνονται ακόμη!

Δεν υπάρχει αυτό που έκανε ο Ολυμπιακός. Τεράστια και η πρόκριση που πήρε ο ΠΑΟΚ. Η Ελλάδα συνεχίζει με δύο ομάδες στα προημιτελικά του Conference League και αυτό είναι σπουδαίο!

Ο Ολυμπιακός με αυτή την εποποιία κατάφερε και κάτι ακόμη κομβικό, να αφήσει τους Ισραηλινούς χωρίς ομάδα. Η Μακάμπι Χάιφα έμεινε εκτός από τη Φιορεντίνα και εκείνος φρόντισε να στείλει σπίτι της και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μόνο η Ελλάδα έχει ακόμη εκπροσώπους από τις ομάδες κάτω από την ενδέκατη θέση. Αυτή είναι η ευκαιρία μας να μαζέψουμε όσο μπορούμε τις διαφορές με τις χώρες που κυνηγάμε. Φυσικά δεν είναι εφικτό να καλύψουμε την απόσταση με όλες. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η 15η θέση. Πρέπει να βάλουμε από κάτω τόσο το Ισραήλ όσο και τη Δανία. Δύσκολο είναι σίγουρα, ακατόρθωτο όχι. Βραδιές όπως αυτή δείχνουν πως όλα μπορούν να γίνουν.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…