Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ολοκληρώθηκε η δράση με θέμα την ενημέρωση σε θέματα πυρασφάλειας και πυροπροστασίας στο 2ο Γυμνάσιο Ξάνθης

Ολοκληρώθηκε η δράση με θέμα την ενημέρωση σε θέματα πυρασφάλειας και πυροπροστασίας στο 2ο Γυμνάσιο Ξάνθης

0

Εκπρόσωποι της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ξάνθης επισκέφθηκαν το σχολείο ώστε να εργασθούν με μαθητές πάνω στο project «Σχεδιάζουμε την αυλή μας»



Στο πλαίσιο της εσωτερικής αξιολόγησης της σχολικής μονάδας υλοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 στο 2ο Γυμνάσιο Ξάνθης δράση που αφορά την ενδοσχολική επιμόρφωση εκπαιδευτικών με θέμα «Ενημέρωση σε θέματα πυρασφάλειας και πυροπροστασίας». Επίσης, την ίδια ημέρα εκπρόσωποι της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ξάνθης επισκέφθηκαν το σχολείο, ώστε να εργασθούν με μαθητές πάνω στο project «Σχεδιάζουμε την αυλή μας».

Ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ξάνθης Τάσος Κωνσταντινίδης παρουσίασε στους εκπαιδευτικούς τρόπους αντιμετώπισης φωτιάς και πυρκαγιάς και τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιάς. Τέλος, αναφέρθηκε διεξοδικά στα μέρη ενός πυροσβεστήρα και στην ορθή χρήση του.

Εν συνεχεία, οι μαθητές του Α4 , αφού χωρίστηκαν σε ομάδες έκαναν προτάσεις για τις αλλαγές που θα ήθελαν να γίνουν στην αυλή του σχολείου τους. Επιπλέον, μίλησαν για τις δραστηριότητες που θα επιθυμούσαν να πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων. Αλλαγές πρότειναν και οι εκπαιδευτικοί του 2ου Γυμνασίου, ευελπιστώντας βέβαια στην υλοποίηση αυτών.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στα όρια τους οι γιατροί από τις ελλείψεις στα περιφερειακά νοσοκομεία

Δυσαρεστημένοι ένας στους δύο με το ΕΣΥ σύμφωνα με έρευνα της GPO Στο «Ε» μιλούν ο γ.γ. τη…