Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Νέος Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης ΑΜΘ ο Γιώργο Κυμπαρίδης

Νέος Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης ΑΜΘ ο Γιώργο Κυμπαρίδης

0

Ο κ. Κυμπαρίδης εξελέγη στη συγκεκριμένη θέση, κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας που έγινε κατά τη διάρκεια της 4ης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ


Ο δικηγόρος Κομοτηνής Γιώργος Κυμπαρίδης είναι ο νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ο κ. Κυμπαρίδης εξελέγη στη συγκεκριμένη θέση, κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας που έγινε κατά τη διάρκεια της 4ης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ και συγκέντρωσε 36 ψήφους, έναντι 2 ψήφων που συγκέντρωσε η συνυποψήφια του Γιαννούλα Τσιλιφίκα.

Τον κ. Κυμπαρίδη, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης.

Ο κ. Τοψίδης εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στον κ. Κυμπαρίδη και του ευχήθηκε καλή και παραγωγική θητεία στην νέα του θέση. «Ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης είναι ένας θεσμός που σεβόμαστε και τιμούμε, καθώς η εξυπηρέτηση των πολιτών και των επιχειρήσεων αποτελεί μείζονα προτεραιότητα της Διοίκησής μας, η οποία έχει σαφή ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό», δήλωσε ο κ. Τοψίδης, επισημαίνοντας ακόμη ότι «στόχος μας είναι οι υποθέσεις που απασχολούν τους πολίτες και τις επιχειρήσεις – σε σχέση πάντα με την Περιφέρεια ΑΜΘ- να επιλύονται άμεσα και με τον ενδεδειγμένο νομικό τρόπο και πιστεύω ότι ο κ. Κυμπαρίδης θα εκπληρώσει εξαιρετικά τις υποχρεώσεις του».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Βουλή: Σε ιδιώτες η διαχείριση των υδάτινων πόρων στη Θεσσαλία;

Ομαδικά πυρά εξαπέλυσε σύσσωμη η αντιπολίτευση στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ Επιμέλεια: Παύλος Μ…