Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΟΕΒΕ βράβευσε τις γυναίκες που ξεχώρισαν στην Ξάνθη

Η ΟΕΒΕ βράβευσε τις γυναίκες που ξεχώρισαν στην Ξάνθη

0

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην κατάμεστη αίθουσα του Παλαιού Δημαρχείου Ξάνθης


Η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Μαίρη Τσιακίρογλου μιλά στο «Ε» για την επιτυχία της εκδήλωσης και εν συνεχεία  για τις δράσεις που έπονται


Βραδιά αφιερωμένη στις γυναίκες της περιοχής ήταν η 1η Μαρτίου, μιας και με πρωτοβουλία της ΟΕΒΕ και του Δήμου Ξάνθης τιμήθηκαν όλες εκείνες οι γυναίκες που ξεχωρίζουν μέσω της δράσης τους σε όλες τις πτυχές του κοινωνικοπολιτικού γίγνεσθαι, όπως επίσης και σε δράσεις με εθελοντικό πρόσημο. Χαρακτηριστικό, μάλιστα ήταν και το βιντεάκι που προβλήθηκε στην αίθουσα του Παλαιού Δημαρχείου, το οποίο ήταν μάλιστα ενδεικτικό της δράσης και της συνολικής πορείας της καθεμίας.

Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι του δήμου, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, θεσμικοί, όπως επίσης και συμπολίτες μας που έσπευσαν να χειροκροτήσουν το έργο, την προσφορά των γυναικών αυτών.

Η Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ξάνθης, Μαίρη Τσιακίρογλου, τονίζει στο «Ε»: «Ήταν μία εκδήλωση που αναμφισβήτητα είχε απόλυτη επιτυχία, είχε πολύ μεγάλη ανταπόκριση, μας τίμησαν και θεσμικά όργανα. Είναι μία εκδήλωση που ουσιαστικά γίνεται για 3η χρονιά από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ξάνθης. Συνεπώς, μπορούμε να μιλάμε για έναν θεσμό του φορέα μας. Οι γυναίκες βραβεύονται για την προσφορά τους στην τοπική μας κοινωνία».



ΟΕΒΕ: Οι δράσεις που έπονται…

Ακολούθως, τόνισε πως η Ομοσπονδία έχει στα σκαριά και άλλες εκδηλώσεις, λόγου χάρη την βράβευση παλαιών επαγγελματιών και πολύ παλιών επιχειρήσεων του νομού Ξάνθης που θα λάβει χώρα τέλος Μαρτίου.

«Η επόμενη εκδήλωση που σχεδιάζουμε πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των γιορτών Παλιάς Πόλης. Συγκεκριμένα, θα παρουσιάσουμε μία έκθεση με φωτογραφίες παλιών επαγγελμάτων και παλιών επιχειρήσεων του νομού μας και ίσως θα συμπεριλαμβάνονται επαγγέλματα που έχουν χαθεί, αλλά θα λάβουμε σοβαρά υπόψη και το υλικό που θα κληθούμε να επεξεργαστούμε», όπως επισημαίνει.



Τα ονόματα των γυναικών που τιμήθηκαν:

1.Η Πρόεδρος του Συλλόγου των Συνταξιούχων Πολιτικών – Δημοσίων Υπαλλήλων, Άννα Μπαρτζοπούλου τιμήθηκε για τη συνδικαλιστική της δράση

2.Η Πρόεδρος του Συλλόγου Σταυρουπολιτών Αθηνών, Νίκη Πανούση

3.Για την προσφορά της στο πολιτιστικό γίγνεσθαι η Σαμπριγιέ Κασιμ Ντελήογλου Φετβατζιζαντέ

  1. Η μουσικός, Ευανθία Ξανθοπουλίδου

5.Ο Σύλλογος «Γυναίκες της Αγάπης»

6.Για την εθελοντική της δράση η Κατερίνα Κυριαζίδου

7.Η Καλλιτέχνης- Εικαστικός – Ραδιοφωνική παραγωγός, Ανθή Κουρτίδου

8.Η Αντιπρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Θράκης, Φυλακτάκη Χρυσούλα


 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στα όρια τους οι γιατροί από τις ελλείψεις στα περιφερειακά νοσοκομεία

Δυσαρεστημένοι ένας στους δύο με το ΕΣΥ σύμφωνα με έρευνα της GPO Στο «Ε» μιλούν ο γ.γ. τη…