Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

0

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ Δράμας – Εντοπίστηκε διαρρήκτης ξενοδοχείου στην Αλεξανδρούπολη


Συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής 24 Μαρτίου στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας άντρας, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας αφαίρεσε από μια επιχείρηση της Δράμας χρηματικό ποσό και από ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ Δράμας μία κερματοθήκη με χρήματα και ένα εργαλείο θραύσης υαλοπίνακα. Επιπλέον, το ίδιο πρωί διέρρηξε δύο ακόμα επιχειρήσεις της πόλης προκαλώντας φθορές, χωρίς να αφαιρέσει κάτι από το εσωτερικό τους. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό και μία κερματοθήκη.

Έπειτα, το βράδυ της ίδιας ημέρας στην Αλεξανδρούπολη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης ένας άντρας, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε την 9-3-2024 αφαίρεσε από ξενοδοχείο της πόλης χρηματικό ποσό, ενώ την 23-3-2024 διέρρηξε το ίδιο ξενοδοχείο προκαλώντας φθορές και αφαίρεσε από το εσωτερικό του τέσσερα κλειδιά και ένα τηλεχειριστήριο της κεντρικής του εισόδου, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του άντρα, ενώ κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…