Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Το Διδυμότειχο ξεφαντώνει με το δικό του καρναβάλι

Το Διδυμότειχο ξεφαντώνει με το δικό του καρναβάλι

0

Στο τέλος της καρναβαλικής παρέλασης, όλα τα GROUP θα παρελάσουν από την εξέδρα στην πλατεία και θα παρουσιάσουν το «θέμα» τους, ενώ θα υπάρχει μουσική από Dj σε όλο το μήκος της παρέλασης


Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής Πολιτισμού και Εθελοντισμού Δήμου Διδ/χου και η ομάδα εθελοντών διοργανώνει την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, καρναβαλική παρέλαση στο Διδυμότειχο.

Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 16:00 και η συγκέντρωση των συμμετεχόντων θα γίνει στο μέσο περίπου της οδού Ορεστιάδος Αρ. 64 (Αύλειος χώρος επικείμενου πολυκαταστήματος) με κατεύθυνση προς την πλατεία Διδυμοτείχου. Το άρμα του «Μπέη» θα ανοίξει την παρέλαση και στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν τα γκρουπ των συμμετεχόντων, οι οποίοι ντυμένοι με τις πιο πρωτότυπες, δημιουργικές και ξεχωριστές στολές τους θα μεταδώσουν σε όλους, τον ρυθμό του καρναβαλιού με τρελό κέφι, ξέφρενο χορό και αστείρευτη διασκέδαση.

Στο τέλος της καρναβαλικής παρέλασης, όλα τα GROUP θα παρελάσουν από την εξέδρα στην πλατεία και θα παρουσιάσουν το «θέμα» τους, ενώ θα υπάρχει μουσική από Dj σε όλο το μήκος της παρέλασης.

Παράλληλα στις 18:30, θα λάβει χώρα παραδοσιακό γλέντι στα πλαίσια του εθίμου της «Μπουμπούνας», στον αύλειο χώρο της Λαϊκής Αγοράς, από τον Σύλλογο «ΜΠΕΗ» Διδυμοτείχου, με λουκάνικα και κρασί Δωρεάν για όλο τον κόσμο και την με συμμετοχή της  ορχήστρας  του Κουρούδη Χρήστου όπου θα απογειώσει την διασκέδαση !

Στην Καρναβαλική Παρέλαση συμμετέχουν ως οργανωμένα group:  Σύλλογοι, Σωματεία, Πολιτιστικοί Φορείς, Σχολεία ή μεμονωμένα τμήματα σχολείων, Νηπιαγωγεία, Παιδικοί Σταθμοί, Ομάδες Φοιτητών, Καταστήματα ή πρωτοβουλίες πολιτών καθώς και από άλλους όμορους Δήμους κ.α.

Όλα τα καρναβαλικά τμήματα για να συμμετέχουν στην παρέλαση θα πρέπει υποχρεωτικά να υποβάλουν Αίτηση Συμμετοχής .

Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται από 19 έως 29 Φεβρουαρίου 2024 και θα είναι εφικτή με δυο τρόπους:

– στο email: kefodid@yahoo.gr

– στο Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής ,Πολιτισμού & Εθελοντισμού Δήμου Διδυμοτείχου(ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ 3) εργάσιμες ημέρες και ώρες 8:00 – 3:00.

-Ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας https://forms.gle/UDmzZSAvm3UTfSDW9 η οποία βρίσκεται αναρτημένη και στην σελίδα Facebook του Δήμου Διδυμοτείχου.

Τα αμιγώς παιδικά group (παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης, Κ.Δ.Α.Π.) θα προηγούνται στην καρναβαλική παρέλαση. Για τη σειρά εμφάνισης των group ενηλίκων θα πραγματοποιηθεί κλήρωση την 6η Μαρτίου 2024 και ώρα 13:00.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στα όρια τους οι γιατροί από τις ελλείψεις στα περιφερειακά νοσοκομεία

Δυσαρεστημένοι ένας στους δύο με το ΕΣΥ σύμφωνα με έρευνα της GPO Στο «Ε» μιλούν ο γ.γ. τη…