Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ο πρύτανης ΔΠΘ παίρνει δημόσια θέση για την κατάληψη της Νομικής

Ο πρύτανης ΔΠΘ παίρνει δημόσια θέση για την κατάληψη της Νομικής

0

«Κακή δημοσιότητα» τα γεγονότα στη Νομική Κομοτηνής, σύμφωνα με τον πρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Φώτη Μάρη


Η έκταση που πήραν τα γεγονότα των προηγούμενων ημερών στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, «δεν είναι η δημοσιότητα η οποία θα θέλαμε», παραδέχτηκε ο πρύτανης του ΔΠΘ Φώτης Μάρης στο ράδιο Χρόνος 87.5fm σημειώνοντας πως «είναι κοινά αποδεκτό πλέον ότι οι καταλήψεις δεν είναι μέσο διαμαρτυρίας, το οποίο να είναι αποδεκτό και αποτελεσματικό. Αυτό ακριβώς προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με τους φοιτητές μας, έτσι ώστε να κατανοήσουν ότι δεν βοηθούν σε καμία περίπτωση το Πανεπιστήμιο κρατώντας το κλειστό. Απεναντίας το κλειστό Πανεπιστήμιο, ειδικά το δημόσιο ελληνικό Πανεπιστήμιο, δεν μπορεί να προσφέρει κάτω από αυτές τις συνθήκες».

Απευθυνόμενος προς τους φοιτητές και την τοπική κοινωνία είπε πως, «όλοι πρέπει να δουν την στρατηγική τους είτε αφορούν διαμαρτυρίες, είτε τη λειτουργία του Πανεπιστημίου» και πρόσθεσε πως η διοίκηση προσπάθησε και προσπαθεί «να κρατάει τη λειτουργία του ιδρύματος με κάθε μέσο ανοιχτή και αυτό θα κάνει πάντα και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δεχτεί κάτι διαφορετικό».

ΠΗΓΗ: xronos.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αναβαθμίζεται το Κέντρο Υγείας Αβδήρων

Αποκτά μόνιμο ασθενοφόρο μετά από 5 χρόνια Ξεκίνησαν οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης κ…