Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ξεκινούν κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι της ΠΕ Ξάνθης

Ξεκινούν κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι της ΠΕ Ξάνθης

0

Στο πλαίσιο αποφάσεων της Ομοσπονδίας με κύριο αίτημα την αύξηση μισθών


Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, στηρίζοντας τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας, συμμετέχει στις κινητοποιήσεις για τη διεκδίκηση αιτημάτων που αφορούν πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς, αντιμετώπιση της ακρίβειας, ενίσχυση των υπηρεσιών με προσωπικό και εξοπλισμό κ.α. Το πλαίσιο των διεκδικήσεων της Ομοσπονδίας όπως τονίζει η ίδια, αφορά την αποκατάσταση ενός αξιοπρεπούς επιπέδου διαβίωσης των εργαζόμενων και την στήριξη των υπηρεσιών για τη αποτελεσματικότερη λειτουργία τους με σκοπό την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος και την ενίσχυση της κοινωνίας.

Οι προγραμματισμένες κινητοποιήσεις είναι:

  • Στις 8 Φεβρουαρίου πραγματοποίηση συγκεντρώσεων όλων των εργαζομένων, στη λήξη του ωραρίου, έξω από όλα τα κεντρικά κτήρια των Περιφερειών – Περιφερειακών Ενοτήτων.
  • Στις 15 Φεβρουαρίου πραγματοποίηση Πανελλαδικής Στάσης Εργασίας και συγκεντρώσεων όλων των εργαζομένων, έξω από όλα τα κεντρικά κτήρια των Περιφερειών – Περιφερειακών Ενοτήτων.
  • Στις 28 Φεβρουαρίου απεργιακή κινητοποίηση, μαζί με όλους τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
  • Παρέμβαση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, με την απαίτηση έκδοσης απόφασης και ψηφίσματος στήριξης των αιτημάτων των εργαζομένων.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στα όρια τους οι γιατροί από τις ελλείψεις στα περιφερειακά νοσοκομεία

Δυσαρεστημένοι ένας στους δύο με το ΕΣΥ σύμφωνα με έρευνα της GPO Στο «Ε» μιλούν ο γ.γ. τη…