Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2024 έκοψε ο Δικηγορικός Σύλλογος Ξάνθης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2024 έκοψε ο Δικηγορικός Σύλλογος Ξάνθης

0

Πολλοί δικηγόροι, εκπρόσωποι των δικαστικών αρχών και θεσμικοί παράγοντες παραβρέθηκαν στην εκδήλωση


Έλαβε χώρα στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης στις 12:00


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν η πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024. Ειδικότερα, η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης(Δικαστικό Μέγαρο) στις 12:00.

Ο Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου, κ. Παντελεήμων έκοψε την πίτα, αφού την ευλόγησε, δίνοντας τις ευχές του για τη νέα χρονιά σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης, Δέσποινα Χατζηφωτιάδου, ευχήθηκε «Καλή χρονιά και δημιουργικό το νέο έτος».

Την παράσταση «έκλεψε» ο παλαίμαχος δικηγόρος, ο Αντώνιος Παυλίδης με τις πρωτοχρονιάτικες μελωδίες του και έβαλε στο κλίμα τους παρευρισκόμενους από τα πρώτα κιόλας λεπτά.



Μαλάκης, Σταθούλη, Ντουμπάκη και Χατζησταμάτης οι τέσσερις εκ των πέντε τυχερών του 2024

Το φλουρί έτυχε για φέτος στους: Αργύρη Μαλάκη, Ελένη Σταθούλη, Ελένη Ντουμπάκη και Απόστολο Χατζησταμάτη, ενώ ο πέμπτος τυχερός του 2024 δεν βρέθηκε ακόμη…

Ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων, υπογράμμισε: «Θα ήθελα να ευχηθώ να είναι ειρηνική για όλο τον κόσμο η χρονιά και με υγεία, διότι όταν υπάρχουν αυτά τα δύο αγαθά, όλα τα άλλα μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε».

«Ο Μέγας Βασίλειος, του οποίου την μνήμη η Εκκλησία τοποθετεί την 1η του νέου έτους μιλά για τον χρόνο και λέει ότι ο χρόνος μας μεγαλώνει ηλικιακά, αλλά ταυτόχρονα υποστηρίζει ότι μας μικραίνει την απόσταση από την αιωνιότητα. Εγώ, βέβαια εύχομαι τα έτη όλων να είναι πολλά, αλλά αυτά τα χρόνια που μας χαρίζει ο Θεός να τα αξιοποιούμε με έργα αγάπης, ειρήνης, δικαιοσύνης», τόνισε εν συνεχεία ο Μητροπολίτης αναφερόμενος στον Μέγα Βασίλειο.



«Σας ευχαριστούμε πολύ Σεβασμιότατε που για άλλη μία χρονιά ευλογήσατε την πίτα μας. Ευχόμαστε σε όλους μία δημιουργική χρονιά, γεμάτη επιτυχίες», όπως επεσήμανε η κα Χατζηφωτιάδου.

Τέλος, όσον αφορά το θέμα του Πρωτοδικείου Ξάνθης ενημέρωσε πως μετά από συνάντηση με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης, κ. Μπούγα η χρονιά ξεκινά με καλά νέα.

«Με λίγα λόγια, το Πρωτοδικείο Ξάνθης δεν πρόκειται να υποστεί καμία ενοποίηση με το Πρωτοδικείο Ροδόπης κι ως εκ τούτου ξεκινάμε πολύ αισιόδοξα αυτή την χρονιά. Σας εύχομαι προσοδοφόρα δικόγραφα, καλές δουλειές, ευλογία και υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας», όπως υπογράμμισε η πρόεδρος καταληκτικά.


Χρύσα Κιατίπη
chkiatipi@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στα όρια τους οι γιατροί από τις ελλείψεις στα περιφερειακά νοσοκομεία

Δυσαρεστημένοι ένας στους δύο με το ΕΣΥ σύμφωνα με έρευνα της GPO Στο «Ε» μιλούν ο γ.γ. τη…