Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αγροτικά Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη ζητούν οι Αγροτικοί και Κτηνοτροφικοί Σύλλογοι ΑΜΘ

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη ζητούν οι Αγροτικοί και Κτηνοτροφικοί Σύλλογοι ΑΜΘ

0

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Νέστου, Σάββας Αργυράκης, ανέφερε πως αυτή την εβδομάδα θα γίνουν  συνελεύσεις σε Αγροτικούς και Κτηνοτροφικούς Συλλόγους


Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη στην Κομοτηνή και την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ζητεί η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Συλλόγων της ΑΜ-Θ, όπως αποφάσισε στην συνάντηση που έγινε την περασμένη Κυριακή.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Νέστου, Σάββας Αργυράκης, ανέφερε πως αυτή την εβδομάδα θα γίνουν  συνελεύσεις σε Αγροτικούς και Κτηνοτροφικούς Συλλόγους και πως θα περιμένουν να ορισθούν τα ραντεβού προκειμένου να συζητηθούν τα αιτήματα του και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Αν δεν πάρουν τις απαντήσεις που επιθυμούν, θα καθορίσουν τον τρόπο με τον οποίο θα κινητοποιηθούν.

«Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε κοντά μας την Ελληνική κοινωνία και να εμπεδωθεί από όλους και από αυτούς που λαμβάνουν τις αποφάσεις, πως θα πρέπει να κρατηθεί και να ενισχυθεί η Ελληνική παραγωγή», τόνισε καταλήγοντας ο κ. Αργυράκης. Έχει αρθεί  η απαγόρευση εξαγωγής βοοειδών, προβάτων ή αιγοπροβάτων προς τη Σαουδική Αραβία, η οποία είχε επιβληθεί λόγω της σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας και οι Έλληνες παραγωγοί θα μπορούν να προχωρούν σε αιτήσεις για εξαγωγές.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αγροτικά
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Σ. Μαυρίδης πρόεδρος της Δ.Ε. του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης των Διπλωματούχων Μηχανικών-Ηλεκτρολόγων

Στη Διοικούσα Επιτροπή συμμετέχουν επίσης οι: Β. Γιαννίκης, Μ. Ψωμάς, Θ. Ιωαννίδης και Γ. …