Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ξανά πρόεδρος ΕΛΜΕ Ροδόπης ο Μιχάλης Βασιλειάδης

Ξανά πρόεδρος ΕΛΜΕ Ροδόπης ο Μιχάλης Βασιλειάδης

0

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο μετά τις πρόσφατες εκλογές


Πραγματοποιήθηκε η σύγκληση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΛΜΕ) Ροδόπης με στόχο την εκλογή νέου προεδρείου. Μετά τις σχετικές αρχαιρεσίες, το νεοεκλεγέν προεδρείο έχει την εξής σύνθεση:

Πρόεδρος:  Βασιλειάδης Μιχάλης. Αντιπρόεδρος: Τενεκετζή Μαρία. Γενικός Γραμματέας:  Λίτσος Ευάγγελος. Ταμίας: Μούχτσης Πέτρος. Οργανωτικός Γραμματέας: Βασιλειάδης Μιχάλης. Μέλη: Καϊοπούλου Ματούλα, Μπατσιβάρη Χρυσή, Ζωγραφόπουλος Παναγιώτης.

Ανακοινώνεται ότι για τη θέση του προέδρου της ΕΛΜΕ Ροδόπης τέθηκε μία υποψηφιότητα του Μιχάλη Βασιλειάδη που έλαβε 4 ψήφους και 3 λευκά. Για τη θέση του αντιπροέδρου τέθηκαν δύο υποψηφιότητες της Μαρίας Τενεκετζή που έλαβε 4 ψήφους και της Ματούλας Καϊοπούλου που έλαβε 3 ψήφους. Για τη θέση του γενικού γραμματέα υπήρξε μία υποψηφιότητα του Ευάγγελου Λίτσου που έλαβε 4 ψήφους και 3 λευκά. Για τη θέση του ταμία υπήρξαν δύο υποψηφιότητες του Πέτρου Μούχτση που έλαβε 4 ψήφους και της Χρυσής Μπατσιβάρη που έλαβε 3 ψήφους. Για τη θέση του οργανωτικού γραμματέα υπήρξε μία υποψηφιότητα του συναδέλφου Μιχάλη Βασιλειάδη που έλαβε 4 ψήφους και 3 λευκά.

Το ΔΣ θα συνεδριάζει κάθε δεύτερη Δευτέρα στα γραφεία της ΕΛΜΕ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στα όρια τους οι γιατροί από τις ελλείψεις στα περιφερειακά νοσοκομεία

Δυσαρεστημένοι ένας στους δύο με το ΕΣΥ σύμφωνα με έρευνα της GPO Στο «Ε» μιλούν ο γ.γ. τη…