Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα «Το Χαμόγελο του Παιδιού»: «Φωτεινό» μήνυμα εκπέμπουν τα Χριστουγεννιάτικα Bazaars

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: «Φωτεινό» μήνυμα εκπέμπουν τα Χριστουγεννιάτικα Bazaars

0

Στην Ξάνθη η δράση πραγματοποιήθηκε το διήμερο 14 και 15/12  στην κεντρική πλατεία και δη στον χώρο της Ευχούπολης


«Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε τα πράγματα, τα οποία προσφέρονται για καλό σκοπό», υπογραμμίζουν στο «Ε» επικεφαλής της αποστολής στην Ξάνθη


Με το μήνυμα «Ένα Χαμόγελο για Κάθε Παιδί – Κάνουμε την Ευχή Πράξη», «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποιεί τα Χριστουγεννιάτικα Bazaars που διοργανώνονται σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Μικροί και μεγάλοι φίλοι του Οργανισμού θα έχουν και φέτος τη δυνατότητα να αποκτήσουν και να δωρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα Χριστουγεννιάτικά δώρα, χειροποίητα γούρια, όμορφα στολίδια και πρωτότυπες δημιουργίες των εθελοντών του Συλλόγου, παιχνίδια, βιβλία, είδη σπιτιού και γραφείου, είδη ένδυσης και αξεσουάρ, όλα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ήδη στάση έγινε και στην πόλη μας την Πέμπτη 14 και την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023. Ο καλός σκοπός της εν λόγω δράσης σε συνδυασμό με το εορταστικό κλίμα των ημερών είναι αδύνατο να μην μας «αγγίξει». Έπεται μία παρόμοια δράση στην κεντρική πλατεία της Καβάλας το τριήμερο 21-23 Δεκεμβρίου 2023.

Προτεραιότητα η ενίσχυση δράσεων για την επίτευξη της ολιστικής φροντίδας ενός παιδιού

Εκπρόσωποι της αποστολής «Ένα Χαμόγελο για Κάθε Παιδί – Κάνουμε την Ευχή Πράξη» τονίζουν στο «Ε»:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γενικότερα που βρεθήκαμε εδώ στην Ξάνθη. Ο σκοπός μας είναι να αναδείξουμε τα πράγματα, τα οποία προσφέρονται για καλό σκοπό. Χαρακτηριστικά, απώτερη επιδίωξή μας είναι να ενισχύσουμε τις δράσεις του Χαμόγελου του Παιδιού, οι οποίες βέβαια είναι αρκετές και επικεντρώνονται στην ολιστική φροντίδα ενός παιδιού, το οποίο ενδεχομένως να παρουσιάζει κάποια ιατρικά προβλήματα χωρίς ωστόσο να αποκλείεται η περίπτωση να ζει σε ένα περιβάλλον που χρειάζεται ενίσχυση. Επίσης, υποστηρίζουμε δράσεις οι οποίες αφορούν καθαρά ιατρικά θέματα, λόγου χάρη ενδέχεται να κριθεί αναγκαία η μεταφορά ενός παιδιού με ασθενοφόρο ή η συστηματική φροντίδα στο οικείο του περιβάλλον».

Σχολικά είδη και γούρια για μικρούς και μεγάλους

«Προσφέρουμε σχολικά είδη και κάποια γούρια τα οποία θα μπορούσε κάποιος να αγοράσει ενόψει του νέου έτους. Στην Ευχούπολη της Ξάνθης βρεθήκαμε το διήμερο 14 και 15 Δεκεμβρίου και ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία. Ευχόμαστε καλές γιορτές σε όλους!», όπως αναφέρουν καταληκτικά.


Χρύσα Κιατίπη
chkiatipi@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στα όρια τους οι γιατροί από τις ελλείψεις στα περιφερειακά νοσοκομεία

Δυσαρεστημένοι ένας στους δύο με το ΕΣΥ σύμφωνα με έρευνα της GPO Στο «Ε» μιλούν ο γ.γ. τη…