Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Ξάνθη: Ανατροπή στο τροχαίο με θύμα 19χρονη – Αστυνομικός ο δράστης

Ξάνθη: Ανατροπή στο τροχαίο με θύμα 19χρονη – Αστυνομικός ο δράστης

0

Όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές, ο δράστης θα είχε πολύ μικρές επιπτώσεις, ποινικές και πειθαρχικές, αν από την πρώτη στιγμή είχε κάνει γνωστό το περιστατικό


Ανατροπή υπήρξε την Παρασκευή στην υπόθεση ενός σοβαρού τροχαίου ατυχήματος που συνέβη την Τετάρτη στον Παλιό Ζυγό Ξάνθης με αποτέλεσμα μια 19χρονη κοπέλα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Καβάλας.

Αρχικά έγινε γνωστό ότι ο οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά τη 19χρονη το βράδυ της Τετάρτης εγκατέλειψε την κοπέλα και αναζητείται. Όμως, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του tvxs.gr, ο οδηγός που ενεπλάκη, δεν εγκατέλειψε το θύμα αλλά κάλεσε το ΕΚΑΒ και παρέμεινε στο σημείο μέχρι να την παραλάβει το ασθενοφόρο.

Όμως στη συνέχεια απέκρυψε το γεγονός καθώς πρόκειται για αστυνομικό που οδηγούσε υπηρεσιακό (συμβατικό) όχημα της ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά την εμπλοκή του πανικοβλήθηκε και παρουσίασε διαφορετικές εκδοχές του συμβάντος, με αποτέλεσμα οι συνάδελφοί του στην ΑΔ Ξάνθης να οδηγηθούν γρήγορα στα πραγματικά περιστατικά αλλά και στο μαύρο όχημα που ενεπλάκη στο ατύχημα.

Ως αποτέλεσμα ο 34χρονος αστυνομικός, έχει ομολογήσει ότι ήταν ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα και κρατείται στην ΑΔ Ξάνθης από την Παρασκευή ενώ αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛΑΣ.

Όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές, ο δράστης θα είχε πολύ μικρές επιπτώσεις, ποινικές και πειθαρχικές, αν από την πρώτη στιγμή είχε κάνει γνωστό το περιστατικό.

Πως τραυματίστηκε η κοπέλα

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης λίγο μετά τις 9 μ.μ. Η 19χρονη είχε βγάλει το σκυλάκι της στον οικισμό του Π. Ζυγού όταν παρασύρθηκε από το όχημα. Διακομίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Ξάνθης και στη συνέχεια στη Νευροχειρουργική του Νοσοκομείου Καβάλας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Η άτυχη κοπέλα μάλιστα, διαθέτει σπάνια ομάδα αίματος O Rh, με αποτέλεσμα να εξαντληθούν τα αποθέματα στην Αιμοδοσία του Νοσοκομείου Ξάνθης και να γίνουν εκκλήσεις στο κοινό της περιοχής που διαθέτει την ίδια αίματος για συγκέντρωση φιαλών.

ΠΗΓΗ: TVXS

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…