Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ «Καλάθι των Χριστουγέννων»: Πότε θα ξεκινήσει, τι θα περιλαμβάνει

«Καλάθι των Χριστουγέννων»: Πότε θα ξεκινήσει, τι θα περιλαμβάνει

0

Μειωμένες κατά 20-30% οι τιμές των προϊόντων


Μειωμένες οι τιμές στα χριστουγεννιάτικα είδη διαπίστωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, κατά τη επίσκεψή του σε κατάστημα μεγάλης αλυσίδας παιχνιδιών και εποχικών ειδών.

Μειώσεις τιμών κατά 20% με 30%, μεσοσταθμικά, σε εκατοντάδες χριστουγεννιάτικα προϊόντα, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά διαπίστωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, κατά τη επίσκεψή του σε κατάστημα μεγάλης αλυσίδας παιχνιδιών και εποχικών ειδών (Jumbo) ενόψει της εορταστικής περιόδου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου, η μείωση στις τιμές των χριστουγεννιάτικων δέντρων και των διακοσμητικών στολιδιών αγγίζει έως και το 25%, ενώ στα λαμπάκια έως και το 30%, καταδεικνύοντας την πτωτική τάση των τιμών στα συγκεκριμένα προϊόντα.

Ο κ. Σκρέκας συζήτησε με στελέχη της επιχείρησης, υπαλλήλους και καταναλωτές για την αγοραστική κίνηση κατά τη διάρκεια των εορτών, είδε από κοντά τις τιμές στα προϊόντα χριστουγεννιάτικης διακόσμησης και, μετά το τέλος της επίσκεψης δήλωσε:

«Οι τιμές είναι μειωμένες μεσοσταθμικά κατά 20%. Θα εξετάσουμε με τις εταιρείες το ενδεχόμενο δημιουργίας «Καλαθιού των Χριστουγέννων». Βεβαίως, οι τιμές είναι ήδη πολύ μειωμένες. Σίγουρα όμως θα έχουμε ένα «Καλάθι» για το τραπέζι των Χριστουγέννων, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες προκειμένου οι καταναλωτές να μπορούν ενόψει των εορτών να προμηθευτούν τα αναγκαία προϊόντα. Σκοπεύουμε να ξεκινήσουμε την ίδια ημερομηνία με πέρυσι. Αυτό που ζητάμε από τις εταιρείες και τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ, ηλεκτρικών συσκευών και παιχνιδιών είναι να μειώσουν τις τιμές. Να συναισθανθούν τις ανάγκες των νοικοκυριών για τις γιορτές».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Φορολογικές δηλώσεις 2024: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή τους

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι φορολογούμενοι – Οι νέες προθεσμίες Την αυλαία για την υποβολή τ…