Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η Πολυξένη Μπρίκα και επίσημα αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης

Η Πολυξένη Μπρίκα και επίσημα αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης

0

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου στη 13:00 στα γραφεία του Διοικητηρίου της Π.Ε Ξάνθης , η τελετή παραλαβής-παράδοσης της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης στην νέα Αντιπεριφερειάρχη Πολυξένη Μπρίκα.

Ο Κωνσταντίνος Κουρτίδης αφού σύστησε αρχικά την νέα Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης στα ΜΜΕ που παραβρέθηκαν, στην συνέχεια της παρέδωσε τα κλειδιά και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της.

Ο Κωνσταντίνος Κουρτίδης δήλωσε τα εξής:

Σας ευχαριστούμε πολύ για την παρουσια σας σήμερα.  Δεν ήταν τυπική η παραλαβή-παράδοση, αλλά ουσιαστική και το λέω με περηφάνια.

Ενημέρωσα την κυρία Πολυξένη Μπρίκα για τα τρέχοντα θέματα, την ενημέρωσα για τις διευθύνσεις μας, για τα προγράμματά μας και για την περιφερειακή ενότητα Ξάνθης.

Η κα Μπρίκα είναι μια πολύ ικανή γιατρός και ικανή πολιτικός. Θα συνεχίσει ως επόμενη αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης και πιστεύω και είμαι σίγουρος θα τα καταφέρει απόλυτα. Θέλω να ευχαριστήσω τους υπηρεσιακούς παράγοντες για τη συνεργασία τους, θέλω να ευχαριστήσω τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που είσαστε πάντοτε παρόντες. Θέλω να ευχαριστήσω το λαό της Ξάνθης για την αγάπη που έδειξε στην περιφέρεια και θέλω να σας πω ότι από τη δικιά μου την πλευρά συνεχίζω το καλό της περιφέρειας, της περιφερειακής ενότητας Ξάνθης και του λαού μας, τον οποίο υπηρέτησα με αγάπη και θέρμη από τη δικιά μου πλευρά.

H κα Μπρίκα σε δηλώσεις τις αμέσως μετά ανέφερε:

Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά είμαι μπροστά σε κάμερες. Ευχαριστώ πολύ τους Ξανθιώτες που με έφεραν σήμερα εδώ σε αυτή την θέση. Ευχαριστώ τον αρχηγό της παράταξης που μου εμπιστεύεται αυτό το πολύ σημαντικό πόστο. Εχω μεγάλη λαχτάρα να τα καταφέρω. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κ. Κουρτίδη για την ενημέρωση σήμερα, η οποία πραγματικά ήταν ουσιαστική.”

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Βουλή: Σε ιδιώτες η διαχείριση των υδάτινων πόρων στη Θεσσαλία;

Ομαδικά πυρά εξαπέλυσε σύσσωμη η αντιπολίτευση στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ Επιμέλεια: Παύλος Μ…