Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Συνάντηση των αντιπροσωπειών Θάσου με το Λιμεναρχείο Καβάλας για τα ακτοπλοϊκά προβλήματα

Συνάντηση των αντιπροσωπειών Θάσου με το Λιμεναρχείο Καβάλας για τα ακτοπλοϊκά προβλήματα

0

Στην συνάντηση κατατέθηκε το κείμενο που συνυπέγραψαν 18 φορείς της Καβάλας- Θάσου, και ζητήθηκε να στηρίξουν τα αιτήματα των φορέων που υπογράφουν το κείμενο


Αντιπροσωπεία των σωματείων και φορέων της Θάσου στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που παίρνουν για το οξυμένο πρόβλημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Πρίνου – Καβάλας, συναντήθηκε προχθές Τετάρτη 22 Νοεμβρίου με τον Λιμενάρχη Καβάλας κ. Αθανάσιο Βρίζα και τον εκπρόσωπο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Μαλαμίδη Απόστολο.

Στην συνάντηση κατατέθηκε το κείμενο που συνυπέγραψαν 18 φορείς της Καβάλας- Θάσου, και ζητήθηκε να στηρίξουν τα αιτήματα των φορέων που υπογράφουν το κείμενο.

Από την συνάντηση φάνηκε ότι απαιτείται έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών που ως αρμόδιος φορέας έχει την ευθύνη για τα δρομολόγια. Η αντιπροσωπεία απαίτησε να στηριχτεί το αίτημα αυτό για την αύξηση δρομολόγιων στη γραμμή Πρίνου – Καβάλας από την περιφέρεια Αν. Μακ. Θράκη, τον Δήμο Καβάλας, τον Δήμο Θάσου και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Γίνεται κατανοητό ότι απαιτείται η αγωνιστική διεκδίκηση των αιτημάτων αυτών από το λαό της Καβάλας και της Θάσου και με αυτό το σκεπτικό θα παρθούν αναλόγως πρωτοβουλίες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πάσχα εντός επιλέγουν οι Ξανθιώτες

Απογοητευτική η κίνηση στα ταξιδιωτικά γραφεία της πόλης – Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για εκδρ…