Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τα προβλήματα των λιμενικών της ΑΜΘ φέρνει στη Βουλή το ΚΚΕ

Τα προβλήματα των λιμενικών της ΑΜΘ φέρνει στη Βουλή το ΚΚΕ

0

Κατάθεση επερώτηση και επίσκεψη μελών του ΓΠ στο Λιμεναρχείο Καβάλας

Κλιμάκιο της ΕΠ ΑΜΘ του ΚΚΕ, αποτελούμενο από τα μέλη του ΓΠ Σάκη Βαρδαλή και Κώστα Κουκούλα, επισκέφθηκαν την Πέμπτη 18 Νοέμβρη το Λιμεναρχείο Καβάλας και συνάντησαν τον Υπολιμενάρχη, αντιπλοίαρχο Σωτήρη Κατσίνα.

Ενημέρωσαν τον ίδιο και το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος της Καβάλας για την κατάθεση ερώτησης από βουλευτές του ΚΚΕ προς τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για προβλήματα και ελλείψεις στο προσωπικό που υπηρετεί στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Το προσωπικό που υπηρετεί στο Λιμεναρχείο Καβάλας ευχαρίστησε το ΚΚΕ για το ενδιαφέρον του και την ανάδειξη των προβλημάτων τους στη Βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι με την ερώτηση προς τον υπουργό ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής οι βουλευτές του ΚΚΕ ρωτούν τον υπουργό τι μέτρα θα πάρει ώστε:

  • Να διευρυνθεί η απόδοση του επιδόματος παραμεθορίου στο προσωπικό που υπηρετεί στη Ροδόπη, την Ξάνθη, την Κέρκυρα και τη Θεσπρωτία.
  • Να αντιμετωπιστεί η υποστελέχωση του Ά Λ/Τ Σαμοθράκης και ειδικά των πλωτών του μέσων του με επαρκές ειδικευμένο προσωπικό και διπλά πληρώματα.
  • Να αντιμετωπιστεί ο εγκλωβισμός των λιμενικών που υπηρετούν στη Σαμοθράκη και τα άλλα νησιά καθώς και να εξασφαλιστεί το δικαίωμα του προσωπικού να μετατεθεί σε περιοχή της επιλογής του.
  • Να εξομοιωθούν τα οδοιπορικά του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής με εκείνα που ισχύουν για όλο το δημόσιο τομέα.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…