Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η Εθνική υποδέχεται απόψε τη Γαλλία με το βλέμμα στα play off

Η Εθνική υποδέχεται απόψε τη Γαλλία με το βλέμμα στα play off

0

Με ελλείψεις θα παραταχθούν οι δύο ομάδες


Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου θα δώσει απόψε στις 21:45 τον τελευταίο αγώνα της στην προκριματική φάση των ομίλων του Euro, κόντρα στη Γαλλία, στην Opap Arena.

Το παιχνίδι είναι αδιάφορο βαθμολογικά για την εθνική που δεν έχει περιθώριο πρόκρισης, κι έτσι το μυαλό των διεθνών και του Πογέτ βρίσκεται ήδη στα play offs του Nations League, το Μάρτιο με αντίπαλο το Καζακστάν ή το Λουξεμβούργο.

Παρόλα αυτά θα είναι ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου, που φιλοδώρησε με 14 γκολ προχθές το Γιβραλτάρ. Η Εθνική μας μετά από το θετικό τεστ της Παρασκευής με τη Νέα Ζηλανδία καλείται τώρα να κοντράρει τη δευτεραθλήτρια κόσμου, που σίγουρα δεν θα έχει όλα της τα αστέρια απόψε στο γήπεδο.

Είναι πάντως μια καλή ευκαιρία να προετοιμαστεί για τα play off του Μαρτίου σ’ αυτή την αναμέτρηση το συγκρότημα του Πογιέτ. Αν νικήσει σε ημιτελικό και τελικό δύο εκ των Καζακστάν, Λουξεμβούργου και Γεωργίας, τότε θα προκριθεί στο Euro του 2024.

Η χθεσινή προπόνηση κύλησε ομαλά, με τον Σιώπη μόνο να αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν στην αυριανή συγκέντρωση. Ήδη Τσιμίκας, Μπάλντοκ, Μάνταλος και Κουρμπέλης έχουν αποδεσμευτεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Ο Γκουστάβο Πογέτ θέλει να προστατεύσει κάποιους που έχουν δύο κίτρινες από τον αποκλεισμό τους από τα play off. Έτσι κλήθηκαν οι Κάρλος Ζέκα και Χάρης Τσιγγάρας για να συμπληρώσουν τα κενά.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…