Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πρώτη νίκη κατέγραψε ο Άρης Πετεινού επί της Βέροιας στη Γ’ Εθνική

Πρώτη νίκη κατέγραψε ο Άρης Πετεινού επί της Βέροιας στη Γ’ Εθνική

0

Την Τετάρτη θα ταξιδέψει στη Δράμα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα

Ιστορικές στιγμές ζει ο Πετεινός καθώς το καμάρι του, ο Άρης πέτυχε την ιστορική πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μάλιστα εκτός έδρας κερδίζοντας με μεγάλη ανατροπή στην Βέροια την ομώνυμη ομάδα με 3-1.

Η ομάδα του Τάσου Νεοφυτίδη μπήκε από την αρχή καλά και και ειδικά μετά το πρώτο αναγνωριστικό 20λεπτο κυριάρχησε στο ματς έχοντας καλές ευκαιρίες στο 23′ με Τυριάκη που έβγαλε ο Καντιμοίρης ενώ στο 29′ νέο σουτ του “Τύρια” πέρασε ελάχιστα άουτ.

Κόντρα στη ροή του αγώνα στο 37′ ο Λαφάρας εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην άμυνα του Πετεινού και από κοντά έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα. Η ομάδα του Πετεινού προσπάθησε να αντιδράσει όμως ο πολύπειρος Καντιμοίρης σταμάτησε την κεφαλιά του Σιδηρόπουλου.

Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος στην επανάληψη ο Άρης πέρα από κυρίαρχος ήταν και ουσιαστικός και στο 56′ στην πρώτη αξιόλογη στιγμή της επανάληψης κατάφερε να ισοφαρίσει με δυνατό σουτ του Τυριάκη, αυτό ήταν και το πρώτο γκολ του Άρη Πετεινού στην Γ’ Εθνική.

Μετά το γκολ της ισοφάρισης οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν απείλησαν με σουτ του Μεληκιώτη που δεν βρήκε στόχο ενώ στο 60′ ο Αθανασίου απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Τερζή. Στο 69′ ο Άρης Πετεινού απάντησε με μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή όταν ο Τσέκος πήρε την κεφαλιά και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Τυριάκης δεν βρήκε στόχο.

Στο 77′ ήρθε το γκολ που έφερε το ξέσπασμα στον πάγκο του Πετεινού και στις εξέδρες εκεί οπού ήταν οι λιγοστοί φίλοι της ομάδας που ταξίδεψαν στην Βέροια, όταν από πάσα του Τουργαίδη ο Χριστοφορίδης βρέθηκε απέναντι από τον Καντιμοίρη με τον πολύπειρο επιθετικό να μην αστοχεί για να κάνει το 1-2

Στο 83′ ήρθε η ολική ανατροπή για τους “κιτρινόμαυρους” όταν μετά ο Εφέντη με ωραία ατομική ενέργεια πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο μπήκε στην περιοχή και με εξαιρετικό πλασέ νίκησε τον πορτιέρε της Βέροιας για να κάνει το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ. Ιστορική μεγάλη νίκη για τον Άρη Πετεινού που με πολύ καλή ψυχολογία θα πάει την Τετάρτη στην Δράμα για να παίξει με την ιστορική Δόξα στην εμβόλιμη εξ’ αναβολής 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η Βέροια των χιλίων προβλημάτων την Τετάρτη θα παίξει στους Νέους Επιβάτες με Κεραυνό Αγγελοχωρίου.

Πηγή: sportsaddict.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…