Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κλάδης για β’ γύρο στην Περιφέρεια ΑΜΘ: Μήνυμα καταδίκης με λευκό ή άκυρο

Κλάδης για β’ γύρο στην Περιφέρεια ΑΜΘ: Μήνυμα καταδίκης με λευκό ή άκυρο

0

«Η άνοδος σε ψήφους και ποσοστά, ειδικά στις πόλεις της περιοχής αλλά και στη Θάσο όπου καταγράψαμε ποσοστό 26,45% αποτελεί το αισιόδοξο στοιχείο για το λαό, μέσα σε έναν συνολικά πολύ αρνητικό συσχετισμό», δήλωσε ο ίδιος

Σε ανακοίνωση προχώρησε ο Διονύσιος Κλάδης της Λαϊκής Συσπείρωσης ΑΜΘ με την οποία ξεκαθάρισε την θέση την οποία θα ακολουθήσει η περιφερειακή παράταξη η οποία υποστηρίζεται από το ΚΚΕ.

Ο κ. Κλάδης επισημαίνει ότι «η Λαϊκή Συσπείρωση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης χαιρετίζει τους χιλιάδες ανθρώπους του μόχθου που εμπιστεύτηκαν την παράταξη που στηρίζει το ΚΚΕ. Η άνοδος σε ψήφους και ποσοστά, ειδικά στις πόλεις της περιοχής αλλά και στη Θάσο όπου καταγράψαμε ποσοστό 26,45% αποτελεί το αισιόδοξο στοιχείο για το λαό, μέσα σε έναν συνολικά πολύ αρνητικό συσχετισμό».

«Η μάχη που έδωσαν οι εκατοντάδες υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», πολλοί από αυτούς για πρώτη φορά, μαζί με εκατοντάδες άλλους που συστρατεύτηκαν, αποτελεί παρακαταθήκη για τους αγώνες που πρέπει να αναπτυχθούν ενάντια στην ενιαία επίθεση ΕΕ, κυβέρνησης και τοπικών αρχών. Στο β γύρο, συνεπείς με την προεκλογική μας στάση, καλούμε το λαό να στείλει μήνυμα καταδίκης – με λευκό ή άκυρο – της πολιτικής που υπηρετούν από κοινού οι δύο υποψήφιοι, μιας πολιτικής που καταδικάζει το λαό σε ανασφάλεια, φτώχεια και εξαθλίωση για τα κέρδη των λίγων και για τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ», δήλωσε ο ίδιος.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλά στο «Ε» για το διακύβευμα των ευρωεκλογώ…