Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

0

Γράφει ο Πάνος Δαβιτίδης

Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την τιμή που μου κάνατε να με κατατάξετε πρώτο με 1159 ψήφους στη παράταξή μου που αποτελείται από 11 αξιόλογους πολιτικούς συνοδοιπόρους.

Δυστυχώς όμως δεν ήταν αρκετό για να με εκλέξει στο Περιφερειακό συμβούλιο, καθώς η παράταξη μας δεν κατέλαβε έδρα στη Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης.

Αν και η δημιουργία της παράταξης καθυστέρησε σημαντικά για διάφορους λόγους, αν και κορυφαία στελέχη του χώρου μας, τόσο τοπικά όσο και περιφερειακά δε στήριξαν αυτή τη προσπάθεια, χάρη στην αποφαστικότητα και επιμονή του επικεφαλής μας Δαμιανού Καγγελίδη αντέξαμε μεταξύ δύο ισχυρών παρατάξεων και ο συνδυασμός μας “μαζί για την αλλαγή” ήρθε τρίτος στη Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το αποτέλεσμα τόσο το προσωπικό όσο και το παραταξιακό με ενθαρρύνει να αγωνιστώ, πρώτον για την πολιτικοποίηση της αυτοδιοίκησης και δεύτερον για την ανάπτυξη του τόπου στον οποίο ζώ και εργάζομαι.

Ο αγώνας για την Περιφερειακή ανάπτυξη, την Αποκέντρωση, την άρση των περιφερειακών ανισοτήτων, της ισοπολιτείας, του σεβασμού και της ανάδειξης της πολυπολιτισμικότητας, της αξιοποίησης των ορεινών περιοχών συνεχίζεται με πρόγραμμα και στόχευση.

Σας ευχαριστώ και να μη ξεχνάτε, ότι αν τα κριτήρια με τα οποία ψηφίζουμε δεν έχουν πολιτικά χαρακτηριστικά, μην αναμένετε όλα τα παραπάνω να γίνουν πράξη στο τόπο μας.

Τη Κυριακή, συμμετέχουμε-ψηφίζουμε, γιατί στο οποιοδήποτε αποτέλεσμα πρέπει να είμαστε όλοι συμμέτοχοι.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο περιφερειάρχης ΑΜΘ υποδέχτηκε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη

Ο κ. Τοψίδης ενημέρωσε τον κ Ζαγοράκη για την αναπτυξιακή προοπτική και τον προγραμματισμό…