Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πάει για μεταγραφική υπέρβαση με Νίκο Σαμπανίδη ο Άρης Αβάτου

Πάει για μεταγραφική υπέρβαση με Νίκο Σαμπανίδη ο Άρης Αβάτου

0

Ένας σοβαρός τραυματισμός δεν του επέτρεψε να πάρει πολλές ευκαιρίες και έτσι το 2018 πήρε μεταγραφή στην Δόξα Δράμας

Προσπάθεια ολοκλήρωσης μιας πολύ σημαντικής κίνησης καταβάλουν οι ιθύνοντες του Άρη Αβάτου που προσπαθούν να πείσουν το Νίκο Σαμπανίδη να επιστρέψει στην Ξάνθη και να ενισχύσει την προσπάθεια του ξανθιώτικου συλλόγου στην 7η συνεχόμενη παρουσία των “κιτρινόμαυρων” στην Γ’ Εθνική.

Ο γεννημένος στις 2/11 του 1998 ξανθιώτης φορ, Νίκος Σαμπανίδης που αναδείχτηκε από τις Ακαδημίες της Βιστονίδας προτού συνεχίσει με εντυπωσιακές εμφανίσεις στην Ακαδημία του ΑΟΞ που του άνοιξε τον δρόμο για να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και να βρεθεί στο ρόστερ της Ανδρικής ομάδας στην Super League 1.

Ένας σοβαρός τραυματισμός δεν του επέτρεψε να πάρει πολλές ευκαιρίες και έτσι το 2018 πήρε μεταγραφή στην Δόξα Δράμας την φανέλα της οποίας φόρεσε για τρία συναπτά έτη με γεμάτες εμφανίσεις σε Football League & Super League 2. Ακολούθησε η παρουσία του σε Αιγάλεω, Καβάλα και Απόλλων Πόντου προτού τον περσινό Γενάρη φόρεσε ξανά την φανέλα της Δόξας  βοηθώντας την με κρίσιμα γκολ να φτάσει σε άνετη παραμονή.

Το καλοκαίρι αποχώρησε από τους Δραμινούς αναζητώντας μια καλύτερη επιλογή όμως η περίεργη κατάσταση στην Super League 2 και η αβεβαιότητα σε πολλά σημεία τον έκαναν πιο επιφυλακτικό στην τελική απόφαση, κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί ο απόλυτα αξιόπιστος Άρης Αβάτου με τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας Χρήστο Γκράνα και τον ιδιοκτήτη της ομάδας Ηλία Κοτόπουλο να έχουν προσεγγίσει με τον καλύτερο τρόπο τον παίκτη. Εκμεταλλευόμενοι και τις άριστες σχέσεις του “Σαμπα” με πολλούς παίκτες της ομάδας όντας συμπαίκτες στον ΑΟΞ, τον προπονητή Κώστα Μπεδρελή που τον είχε και στην Ακαδημία του ΑΟΞ αλλά και γενικά τις άριστες σχέσεις με την οικογένεια Κοτόπουλου ώστε να πειστεί και να ενισχύσει την προσπάθεια του συλλόγου.

Πηγή: sportsaddict.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…