Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ «Λιβανιστήρι της κυβέρνησης» χαρακτηρίζει η Λαϊκή Συσπείρωση ΑΜΘ τον Μέτιο

«Λιβανιστήρι της κυβέρνησης» χαρακτηρίζει η Λαϊκή Συσπείρωση ΑΜΘ τον Μέτιο

0

«Και πως αλλιώς, αφού για το έγκλημα είναι συνυπεύθυνος, η κυβέρνηση έβαλε τη σφραγίδα και η δική του διοίκηση την υπογραφή!», αναφέρει η ανακοίνωση

Κριτική στον περιφερειάρχη ασκεί η Λαϊκή Συσπείρωση ΑΜΘ με αφορμή την παρουσία του και τη στάση του απέναντι στα όσα ανακοίνωσε από τον Έβρο ο πρωθυπουργός. Η παράταξη της αντιπολίτευσης χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή της ψίχουλα τα όσα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός και μέμφεται τον περιφερειάρχη που «απένειμε χωρίς φειδώ ευχαριστίες και συγχαρητήρια».

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «η συνολική στάση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού στον Έβρο, επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά το ρόλο του ως το “λιβανιστήρι” της κυβέρνησης. Τον κύριο Μέτιο δεν τον απασχόλησε ότι ο πρωθυπουργός δεν βρήκε ούτε μια συγγνώμη να πει για το έγκλημα που διαπράχθηκε με το πάνω από 1 εκατομμύριο στρέμματα καμένα στον Έβρο, τις ανυπολόγιστες καταστροφές στο περιβάλλον και τις ζωές των κατοίκων σε Έβρο, Ροδόπη και Καβάλα! Και πως αλλιώς, αφού για το έγκλημα είναι συνυπεύθυνος, η κυβέρνηση έβαλε τη σφραγίδα και η δική του διοίκηση την υπογραφή!»

Τέλος υπογραμμίστηκε ότι «τον “συνεπήραν” οι εξαγγελίες για ίδρυση ΔΙΕΚ Υλοτομίας και χειριστών μηχανημάτων στο Σουφλί … γιατί “έχουμε έλλειψη από αυτές τις ειδικότητες”. Μόνο που δεν εξήγησε ότι το πρόβλημα δεν είναι … η έλλειψη εκπαίδευσης αλλά το γεγονός ότι δεν προσλαμβάνονται ούτε δασεργάτες στα Δασαρχεία, ούτε χειριστές, ούτε άλλες κρίσιμες ειδικότητες. Αρκεί να ρίξει μια ματιά ο κύριος Περιφερειάρχης στις υποστελεχωμένες υπηρεσίες πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας αλλά και στο πρόσφατο οργανόγραμμα που ενέκρινε η διοίκηση του και απέχει παρασάγγας από τις πραγματικές ανάγκες! Ανάμεσα βέβαια στα πολλά και μεγάλα λόγια … η ομολογία των πραγματικών προθέσεων αυτών που υιοθετούν το μότο “να δούμε την κρίση ως ευκαιρία”».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλά στο «Ε» για το διακύβευμα των ευρωεκλογώ…