Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Αφιερώματα Οι «Λάχνισμα» δίνουν τον παλμό στις Γιορτές Παλιάς Πόλης

Οι «Λάχνισμα» δίνουν τον παλμό στις Γιορτές Παλιάς Πόλης

0

Κ. Παναγιώτου, Τ. Καουσλίδη, Κ. Αμαξόπουλος και Γ. Τζεμπραηλίδης θα παρουσιάσουν τις μουσικές συνθέσεις τους το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στην κεντρική σκηνή-πλατεία Μητροπόλεως

Μία «φρέσκια» σύνθεση με γνώμονα να επικοινωνήσει τα μουσικά κομμάτια της σε όλες τις ηλικίες δίνει τη δεύτερη εμφάνισή της

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στην κεντρική σκηνή-πλατεία Μητροπόλεως έρχονται οι «Λάχνισμα» στις 20:30 με σκοπό να παρουσιάσουν τα νέα τους μουσικά κομμάτια, τις μοναδικές συνθέσεις τους στο κοινό. Ειδικότερα, οι «Λάχνισμα» είναι μία μπάντα που δραστηριοποιείται στα μουσικά δρώμενα της πόλης τα τελευταία πέντε χρόνια. Με δικές τους συνθέσεις, αλλά και αγαπημένες διασκευές έχουν περάσει από όλα τα μουσικά στέκια της πόλης.

Κώστας, Τάσος, Κυριάκος και Γιώργος φέρνουν τη μουσική των «Λάχνισμα» στις Γιορτές Παλιάς Πόλης

Ο Κώστας Παναγιώτου στο τραγούδι, ο Τάσος Καουσλίδης στην κιθάρα, ο Κυριάκος Αμαξόπουλος στο μπάσο και ο Γιώργος Τζεμπραηλίδης στα τύμπανα είναι έτοιμοι να ξεσηκώσουν με τον ήχο τους το κοινό!

«Με τα παιδιά βγάζουμε κυρίως δικά μας τραγούδια, με στίχους δικούς μας. Δεν θέλω να βάλω μία ‘’ταμπέλα’’ ως προς τον ήχο, δηλαδή ότι παίζουμε ροκ, ποκ κα. Με λίγα λόγια, ό,τι βγει στην πρόβα, το κρατάμε και το προσαρμόζουμε καταλλήλως», σημειώνει ο Κώστας Παναγιώτου στο «Ε».

«Όσον αφορά την σύνθεσή μας, αξίζει να σημειωθεί πως είναι ‘’φρέσκια’’, έχει περίπου δύο χρόνια. Βέβαια, προϋπήρχε το σχήμα, όχι όμως με τα ίδια άτομα», τονίζει.

«Θα έχουμε διάφορα κομμάτια στις Γιορτές Παλιάς Πόλης με δικές μας συνθέσεις κυρίως, όπως προαναφέρθηκε. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού, κ. Ηλία Ασκαρίδη για την τιμή που μας έκανε να πάρουμε μέρος σε αυτόν τον εμβληματικό θεσμό, μετά βέβαια από την 1η εμφάνισή μας στο Nostos τον χειμώνα ως πλέον νεοϊδρυθείσα μπάντα», υπογραμμίζει αναφερόμενος στην παρουσία της μπάντας στις Γιορτές Παλιάς Πόλης.

Τέλος, ο Κώστας Παναγιώτου μιλά στο «Ε» για τις προτεραιότητες του σχήματος αναφορικά με το άμεσο μέλλον: «Μας ενδιαφέρει άμεσα να ηχογραφήσουμε και να επικοινωνήσουμε εν συνεχεία τα κομμάτια που ετοιμάζουμε. Πρέπει πρώτα να μας μάθει ο κόσμος κι έπειτα φυσικά θα ακολουθήσουν και οι συναυλίες».

Χρύσα Κιατίπη
chkiatipi@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από Αφιερώματα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στο καφέ Ερμής θα παρουσιαστούν ποιήματα του Κώστα Ταβουλτσίδη

Σήμερα στις 19:30 – Μουσική θα παίξουν ο Αντώνης Μουσαδές και ο Γιάννης Βουλτσίδης Η…