Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Γκολ και θέαμα στο πρώτο φιλικό τεστ του ΑΟΞ κόντρα στην Ελπίδα Γενισέας

Γκολ και θέαμα στο πρώτο φιλικό τεστ του ΑΟΞ κόντρα στην Ελπίδα Γενισέας

0

Ο ΑΟΞ επικράτησε με 4-2

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο ΑΟΞ που κατάφερε στο πρώτο του φιλικό τεστ της επανεκκίνησης του συλλόγου να επικρατήσει με 4-2 της Ελπίδας Γενισέας στο ματς που έγινε στις εγκαταστάσεις του Le Chalet παρουσία αρκετού κόσμου.

Η ομάδα του Χρήστου Μαλαδένη μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και πολύ νωρίς πήρε κεφάλι στο σκορ με πολύ ωραία προσπάθεια του Βασίλη Λαζαρίδη που εκμεταλλεύτηκε λάθος αντιπάλου και με ιδανικό πλασέ νίκησε τον Γιουνούζογλου για το 1-0. Μάλιστα ο αρχηγός του ΑΟΞ στο συγκεκριμένο ματς λίγο έλειψε να σκοράρει εκ νέου έχοντας δοκάρι ένα λεπτό αργότερα σε δυνατό σουτ που σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Με την συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου η Ελπίδα μετά από εντυπωσιακή κούρσα και γύρισμα του Πέτρου Γκασιμπαγιαζίδη κατάφερε να ισοφαρίσει με εύστοχο σουτ του Μιχάλη Μελισσόπουλου για το 1-1.

Όμως ο ΑΟΞ κατάφερε να πάρει εκ νέου του προβάδισμα στο 25′ όταν μετά από υπέροχη κάθετη του Βαγγέλη Μαλαδένη ο Μιχάλης με ωραίο τελείωμα σκόραρε για το 2-1, με το 3-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου να διαμορφώνεται στο φινάλε του πρώτου μέρους όταν μετά από γέμισμα του Μπουρλόγλου ο Βαγγέλης Μαλαδένης με καρφωτή κεφαλιά σκόραρε και αυτός το πρώτο του τέρμα με την φανέλα του ΑΟΞ.

Στην επανάληψη και λόγω των αρκετών αλλαγών που έγινε ο ρυθμός έπεσε με την Ελπίδα να μειώνει στο 60′ με εύστοχο πέναλτι του Νίκου Πανταζίδη, ανατροπή που κέρδισε ο Εμίνογλου, όμως ο ΑΟΞ είχε εκ νέου απάντηση και στο 85′ ο Βασίλης Λαζαρίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Επόμενο φιλικό για τον ΑΟΞ την Κυριακή 20 Αυγούστου με την Αλιστράτη στο Le Chalet, ενώ για την ομάδα του Ασήμ Χατζητερζόγλου ακολουθεί αυτό με τον Κεραυνό στην Λευκόπετρα στις 16 Αυγούστου.

Πηγή: sportsaddict.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…