Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τέσσερις νέες συλλήψεις διακινητών στη Θράκη

Τέσσερις νέες συλλήψεις διακινητών στη Θράκη

0

Κατασχέθηκαν τρία οχήματα μεταφοράς, ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας και κινητά τηλέφωνα σε τρεις περιπτώσεις

Συνελήφθησαν την Τρίτη 11/07 και την Τετάρτη 12/07 σε περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου, τέσσερις διακινητές, οι οποίοι μετέφεραν σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, παράτυπους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το απόγευμα της Τρίτης 11/07 στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει επτά παράτυπους μετανάστες. Επιπλέον όπως προέκυψε για το όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 6-7-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Πιερίας, ενώ έφερε και πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Στη δεύτερη περίπτωση, το βράδυ της Τρίτης 11/07 στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί συνέλαβαν δύο διακινητές, διότι εντόπισαν τον έναν να μεταφέρει τρείς παράτυπους μετανάστες, οδηγώντας ΙΧ το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε μεταφέρει νωρίτερα σε προκαθορισμένο σημείο ο άλλος άντρας.

Στη τρίτη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 12/07 στην Εθνική οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, συνελήφθη ακόμη ένας διακινητής, διότι οδηγώντας ΙΧ μετέφερε πέντε παράτυπους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός διακινητής αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο αποβίβασε λίγο νωρίτερα από το όχημα τους παράτυπους μετανάστες, οι οποίοι εντοπίστηκαν με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «Έκτωρ» του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών σε παρακείμενη αγροτική περιοχή.

Στη συνέχεια, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας και κινητά τηλέφωνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνελήφθη διαρρήκτης επιχειρήσεων στην Ξάνθη

Έκλεψε τηλεόραση από επιχείρηση και προσπάθησε να διαρρήξει άλλα δύο καταστήματα   Συ…