Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Σημαντικές ανανεώσεις για τον Άρη Αβάτου

Σημαντικές ανανεώσεις για τον Άρη Αβάτου

0

Άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν για να βοηθήσουν τον Άρη στην Γ’ Εθνική

Μετά τους Βασίλη Κουτσούμπα, Ευθύμη Τσάπαρη, Γιάννη Λεωντσάκο, Γιώργο Ψεμματά και Νεκτάριο Κοτόπουλο ο Άρης Αβάτου γνωστοποίησε την παραμονή ακόμα τριών ποδοσφαιριστών με σημαντική παρουσία στην περσινή πορεία της ομάδας.

Ο λόγος για τον Δραμινό γκολκίπερ, Γιώργο Θεοδοσιάδη, τον Καστοριανό πλάγιο αμυντικό Αχιλλέα Παπαχρήστου και τον Κρητικό μέσο Ηρακλή Βασιλάκη, και οι τρεις αποκτήθηκαν πέρσι και συνέβαλαν τα μέγιστα στην πετυχημένη πορεία των “κιτρινόμαυρων”. Με τους ιθύνοντες του συλλόγου να πιστεύουν πολύ και στους τρεις παίκτες και έχοντας ήδη ένα γεμάτο χρόνο στην Γ’ Εθνική φέτος αναμένεται να βοηθήσουν ακόμα περισσότερο.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Άρη Αβάτου αναφέρουν:

«Ο Άρης Αβάτου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον νεαρό, ελπιδοφόρο τερματοφύλακα Γιώργο Θεοδοσιάδη που έδειξε εξαιρετικές ικανότητες και δυναμική στο γήπεδο, και πιστεύουμε ότι έχει μπροστά του μια λαμπρή καριέρα.

Παράλληλα εκφράζουμε την εμπιστοσύνη μας στις ικανότητες του τερματοφύλακα μας και τη δέσμευσή μας να τον υποστηρίξουμε στην ποδοσφαιρική του ανάπτυξη και θα συνεισφέρει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας.

Γιώργο ευχόμαστε κάθε επιτυχία με υγεία, και γεμάτη επιτυχία».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…