Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο Θεόδωρος Κατσαούνης θα αγωνίζεται φέτος με τα χρώματα του ΑΟΞ

Ο Θεόδωρος Κατσαούνης θα αγωνίζεται φέτος με τα χρώματα του ΑΟΞ

0

Πέρσι υπό τις οδηγίες του Σπύρου Κουτσογιάννη είχε μια εντυπωσιακή σεζόν με γεμάτες εμφανίσεις, τόσο ως στόπερ όσο και ως εξάρι

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε ο ΑΟΞ που με επίσημη ανακοίνωση του επισημοποίησε την απόκτηση του Θοδωρή Κατσαούνη από την πρωταθλήτρια της Α’ ΕΠΣ Θράκης, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Ο Κατσαούνης είναι γεννημένος στις 08/03/2007. Ξεκίνησε από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής από την οποία το καλοκαίρι του 2021 πήρε μεταγραφή στον ΑΟΞ για να αγωνιστεί στην Κ15 του συλλόγου.

Μάλιστα εκείνη την χρονιά η Κ15 του ΑΟΞ είχε αγωνιστεί στην Γ’ ΕΠΣ Ξάνθης με τον Κατσαούνη να έχει πολύ καλές και γεμάτες εμφανίσεις. Όντας μάλιστα δεύτερος σε συμμετοχές.

Πέρσι υπό τις οδηγίες του Σπύρου Κουτσογιάννη είχε μια εντυπωσιακή σεζόν με γεμάτες εμφανίσεις, τόσο ως στόπερ όσο και ως εξάρι, και αναδείχτηκε πρωταθλητής ΕΠΣ Θράκης ενώ είχε καλές εμφανίσεις και στα μπαράζ ανόδου.

Το καλοκαίρι βρέθηκε στο μικροσκόπιο ΠΑΕ της Βορείου Ελλάδος, με τον Κατσαούνη να επιλέγει την προοπτική του ΑΟΞ και να αποφασίζει να ενισχύσει την προσπάθεια του συλλόγου που κάνει επανεκκίνηση από την Β’ ΕΠΣ Ξάνθης, ωστόσο ακόμα και στην χαμηλή κατηγορία το brand name του συλλόγου παραμείνει προσιτό.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…