Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο ΑΟΞ απέκτησε δικό του περίπτερο στην Κεντρική πλατεία

Ο ΑΟΞ απέκτησε δικό του περίπτερο στην Κεντρική πλατεία

0

Παραχωρήθηκε από τον δήμο Ξάνθης

Το δικό του χώρο απέκτησε ο νέος ΑΟΞ στην κεντρική πλατεία της πόλης, ένα περίπτερο που του παραχωρήθηκε από τον δήμο Ξάνθης, προκειμένου να υποδέχεται τους φίλους της ομάδας που θέλουν να ενημερωθούν για θέματα του συλλόγου ή να πραγματοποιήσουν εγγραφές παιδιών στις ακαδημίες της ομάδας.

Αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ομάδας:

«Φίλοι του ΑΟΞ και του ποδοσφαίρου: Από την Τρίτη 11/7 και για κάθε Τρίτη -Πέμπτη και Παρασκευή από 18:00-21:00 , ο ΑΟΞ θα σας συντροφεύει στην κεντρική μας Πλατεία με ειδικό χώρο – περίπτερο που του παραχωρήθηκε από τον Δήμο Ξάνθης.

Θα υπάρχει πλήρης ενημέρωση για τις ακαδημίες μας και για οποιαδήποτε άλλο γεγονός επιθυμεί να πληροφορηθεί ο φίλαθλος κόσμος σε σχέση με την αγαπημένη μας ομάδα !

Ο ΑΟΞ ευχαριστεί τον σύλλογο “ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ 82” για την παραχώρηση του καταστήματος στο γήπεδο ΑΟΞ. Η αγάπη τους για την ομάδα , οδηγός μας !

 Ευχαριστούμε τον Δήμο Ξάνθης για την παραχώρηση του χώρου και για την συνεργατική διάθεση που επιδεικνύει.

 Μην ξεχνάτε το τηλ 6982087755  το οποίο αποτελεί μια ακόμα μορφή επικοινωνίας για την εγγραφή των παιδιών σας στις υποδομές του συλλόγου αλλά και την δυνατότητα εγγραφής του ηλεκτρονικά μέσα από την σελίδα μας στο διαδίκτυο www.aoxanthi.gr .

O ΑΟΞ επιστρέφει και είναι εδώ ! Τα καλύτερα θα ακολουθήσουν με σένα πρωταγωνιστή ! Για την ομάδα και για την πόλη, που ομορφαίνουν την ζωή !»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…