Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Νέο μπαράζ συλλήψεων διακινητών στη Θράκη

Νέο μπαράζ συλλήψεων διακινητών στη Θράκη

0

Εντοπίστηκαν τρία άτομα και κατασχέθηκαν τα οχήματα μεταφοράς των διακινούμενων, χρηματικό ποσό, ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας και κινητά τηλέφωνα

Συνελήφθησαν την Τρίτη 4/7 σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, τρεις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις παράτυπους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το μεσημέρι σε Επαρχιακή οδό του Έβρου, αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας οκτώ παράτυπους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο άντρας, στη θέα των αστυνομικών ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει.

Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο μεσημέρι στην Εθνική οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι οδηγώντας βανάκι, το οποίο έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, μετέφερε παράνομα οκτώ παράτυπους μετανάστες.

Στην τρίτη περίπτωση, το βράδυ σε Επαρχιακή οδό της Ροδόπης, συνελήφθη ο τρίτος διακινητής, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας επτά παράτυπους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Τελικά το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε, ενώ ο διακινητής επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει. Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε για το ανωτέρω όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 2-7-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης. Έπειτα, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, χρηματικό ποσό, ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας και κινητά τηλέφωνα.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνελήφθη διαρρήκτης επιχειρήσεων στην Ξάνθη

Έκλεψε τηλεόραση από επιχείρηση και προσπάθησε να διαρρήξει άλλα δύο καταστήματα   Συ…