Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ημερίδα για την παρουσία των επιχειρήσεων σε εμπορικές εκθέσεις από την ΟΕΒΕ Ξάνθης

Ημερίδα για την παρουσία των επιχειρήσεων σε εμπορικές εκθέσεις από την ΟΕΒΕ Ξάνθης

0

Θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας

H Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ξάνθης, στο πλαίσιο του έργου “FAIR FOR ALL”, «Ενίσχυση της επιχειρηματικής στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μέσω της δημιουργίας κινητών εκθέσεων (Mobile Fairs) και καινοτόμων υπηρεσιών στη διασυνοριακή περιοχή», του προγράμματος συνεργασίας INTERREG V-A «ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2014-2020», διοργανώνει Workshop για επιχειρηματίες που αφορά την προετοιμασία και τη συμμετοχή τους σε εμπορικές εκθέσεις.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10-07-2023 και ώρα 19:00, στο χώρο της Θερμοκοιτίδας Επιχειρήσεων του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης- Thinc Thrace Incubator, στη διεύθυνση Βασιλίσσης Σοφίας 12-Κτήριο ΙΙ, στην Ξάνθη.

Η συγκεκριμένη δράση έχει σχεδιαστεί ειδικά για επιχειρηματίες που επιθυμούν να αξιοποιήσουν την εμπορική έκθεση ως ένα ισχυρό εργαλείο για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.

Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Δαλκράνη Βίκυ, Διευθύντρια Συνεδρίων, Εκδηλώσεων και Παραχώρησης Χώρων (ΔΕΘ HELEXPO) & Διευθύντρια ΙΕΕ – Ινστιτούτου Εκθεσιακών Ερευνών

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και απαιτείται η συμπλήρωση φόρμας εγγραφής.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στα όρια τους οι γιατροί από τις ελλείψεις στα περιφερειακά νοσοκομεία

Δυσαρεστημένοι ένας στους δύο με το ΕΣΥ σύμφωνα με έρευνα της GPO Στο «Ε» μιλούν ο γ.γ. τη…