Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Γ΄ Εθνική: Στις 4 Αυγούστου η κλήρωση του πρωταθλήματος

Γ΄ Εθνική: Στις 4 Αυγούστου η κλήρωση του πρωταθλήματος

0

Από τον Άρη Πετεινού και τον Άρη Αβάτου εκπροσωπείται φέτος η Ξάνθη

Το πρόγραμμα της Γ’ Εθνικής αναμένεται να γίνει γνωστό την Παρασκευή 4 Αυγούστου, καθώς τότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση αυτού, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Άρης Πετεινού και Άρης Αβάτου αναμένεται να μάθουν την σειρά με την οποία θα αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους τους στο φετινό πρωτάθλημα το οποίο θα ξεκινήσει πιθανότατα στις 10 Σεπτεμβρίου, με την κατηγορία να αποτελείται από 4 ομίλους.

Υπενθυμίζεται πως όπως αποφάσισε η Ομοσπονδία, από τη νέα σεζόν θα προβιβάζονται στην ανώτερη κατηγορία οι πρωταθλήτριες ομάδες του κάθε ομίλου της Γ’ Εθνικής, δηλαδή τέσσερις ομάδες.

Θα υποβιβαστούν στα τοπικά πρωταθλήματα συνολικά 30 ομάδες, απευθείας θα υποβιβασθούν οι 7 τελευταίες ομάδες του κάθε ομίλου, εάν και εφόσον ο αριθμός των ομάδων κάθε ομίλου θα είναι 18.

Επιπλέον θα υποβιβασθούν δυο ομάδες που θα προκύψουν ως εξής: Μια ομάδα – η ηττημένη – που θα προκύψει από αγώνα μπαράζ μεταξύ των ομάδων που θα καταλάβουν την 11η θέση στον 1ο και 2ο όμιλο και μία ομάδα – η ηττημένη – που θα προκύψει από αγώνα μπαράζ μεταξύ των ομάδων που θα καταλάβουν την 11η θέση στον 3ο και 4ο όμιλο.

Οι πιο πάνω αγώνες μπαράζ θα διεξαχθούν σε ουδέτερα γήπεδα, θα είναι μονοί και αν στην κανονική διάρκεια λήξουν ισόπαλοι.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…