Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ένταση στη συνάντηση Superleague-ΕΠΟ

Ένταση στη συνάντηση Superleague-ΕΠΟ

0

Αποχώρησαν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός

Σε κλίμα μεγάλης έντασης πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση της Super League με την ΕΠΟ για τη μείωση των ποσοστών που καταβάλει ο συνεταιρισμός στην Ομοσπονδία.

Η αντιπροσωπεία της Λίγκας αποτελούνταν από την αντιπρόεδρο της Super League, Κάτια Κοξένογλου (Ατρόμητος) και τους Γιώργο Μποροβήλο (Αστέρας Τρίπολης), Μάκη Γκαγκάτση (ΠΑΟΚ), Λεωνίδα Μπουτσικάρη (Παναθηναϊκός), Κώστα Καραπαπά (Ολυμπιακός) και Γιώργο Κοσμά (ΑΕΚ).

Εκείνο που αξιώνει η Super League είναι να μειωθεί το ποσοστό που καταβάλουν οι ομάδες στην ΕΠΟ για την πώληση ποδοσφαιριστών από το 5% στο 1% και να εξαλειφθεί για την αγορά παικτών.

Από την πλευρά της ΕΠΟ υπήρξε κάθετη άρνηση και μάλιστα ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας φέρεται να έβαλε στο τραπέζι το ενδεχόμενο αύξησης των ποσοστών, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την πλευρά του συνεταιρισμού.

Σε εκείνο το σημείο, όπως αναφέρει το sdna.gr ακολούθησε πολύ μεγάλη ένταση, με τους εκπροσώπους των ομάδων να αναρωτιούνται πως μπορούν να λέγονται τέτοια πράγματα και να τονίζουν ότι αυτό δεν είχε συμφωνηθεί όταν πριν 17 χρόνια είχε δοθεί η διοργάνωση του πρωταθλήματος από την ΕΠΟ στη Super League.

Από την αντιπροσωπεία της Λίγκας ειπώθηκε τότε προς τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ: “τότε να σας δώσουμε τη διοργάνωση να δούμε πως θα την κάνετε”, με τον Κώστα Καραπαπά να παρεμβαίνει και να λέει ότι: “Κανονικά και το Κύπελλο πρέπει να μας δώσετε για να γίνει σωστά”.

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος, λέγοντας στους εκπροσώπους της Λίγκας πως: “Είστε μία ακόμα ΕΠΣ της ΕΠΟ”, γεγονός που προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση των ομάδων.

Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης ανέφερε ότι: “αφού μας θεωρείτε ότι είμαστε το ίδιο με την ΕΠΣ Χίου αποχωρούμε”, το ίδιο έπραξε και ο Ολυμπιακός και η συνεδρίαση διεκόπη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…