Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Δύο τροχαία με διακινητές σε μία μέρα στη Θράκη

Δύο τροχαία με διακινητές σε μία μέρα στη Θράκη

0

Συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα άτομα σε τρεις περιπτώσεις διακίνησης στην Εγνατία οδό Κομοτηνής-Ξάνθης και σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης

Δε σημειώθηκε τραυματισμός-Διαπιστώθηκε μία περίπτωση διακίνησης με ταξί

Συνελήφθησαν την Δευτέρα 3/7 σε περιοχές της Ροδόπης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, τέσσερις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις παράτυπους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου συνέλαβαν δύο διακινητές, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε ταξί και να μεταφέρουν παράνομα έναν παράτυπο μετανάστη.

Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο πρωί σε Επαρχιακή οδό της Ροδόπης, αστυνομικοί της ίδιας υπηρεσίας συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι ως οδηγός ΙΧ, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, μετέφερε παράνομα επτά παράτυπους μετανάστες. Σημειώνεται ότι το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε στηθαίο γέφυρας χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ενώ ο οδηγός – διακινητής επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει. Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε για το ανωτέρω όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 29-6-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, ενώ έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες έχει δηλωθεί κλοπή την 28-6-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Στην τρίτη περίπτωση, το μεσημέρι στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής συνέλαβαν τον τέταρτο διακινητή, διότι ως οδηγός οχήματος, μετέφερε παράνομα δεκατρείς παράτυπους μετανάστες. Σημειώνεται ότι το όχημα εντοπίστηκε να έχει ακινητοποιηθεί μετά από πρόσκρουση σε άλλο  όχημα χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Έπειτα, κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων τα ανωτέρω οχήματα, ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…