Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Δύο σκυλάκια από τους «Αδέσποτους Φίλους Ξάνθης» βρήκαν το νέο τους σπίτι

Δύο σκυλάκια από τους «Αδέσποτους Φίλους Ξάνθης» βρήκαν το νέο τους σπίτι

0

 

Η προγραμματισμένη εκδήλωση υιοθεσίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην κεντρική πλατεία και ακολούθησε bazaar με κοσμήματα

 

Γιορτή υιοθεσίας ήταν η Πέμπτη 13 Ιουλίου για τον Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Ζωοφιλικό Σύλλογο, Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και το προγραμματισμένο bazaar στην κεντρική πλατεία Ξάνθης και συγκεκριμένα στον χώρο του αμφιθέατρου.

«Υιοθετήθηκε η Όλη, η σκυλίτσα που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και την εγκατέλειψαν με σακατεμένα πόδια στο πάρκιγκ του Λιτλ , ήταν γυμνή από τρίχωμα λόγω ψώρας, την είχαμε στον σύλλογο όπου τα παιδιά μας την μεταμόρφωσαν σα μια υγιέστατη κουκλίτσα. Είναι αυτή που προσπαθώντας να ανοίξει την πόρτα κλείδωσε μέσα στον σύλλογο τις εθελόντριες! Το κοριτσάκι μας, λοιπόν λίγο πριν ξεκινήσουν να πάνε στη γιορτή, ήρθανε στον σύλλογο να την υιοθετήσουν. Αυτό το κοριτσάκι, είναι σκυλάκι της ευγνωμοσύνης. Ξέρει πολύ καλά από που σώθηκε και για αυτό αγαπάει τόσο πολύ !Διαμάντι από τα λίγα!!», σημειώνει βαθύτατα συγκινημένη η Πρόεδρος του Συλλόγου, Λουλουδιά Τζεμπραηλίδου σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης, υπογραμμίζει στο «Ε» πως μαζί με την Όλη, υιοθετήθηκε και η Μπούκα, άλλο ένα σκυλάκι και τα δύο λίγη ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

Τέλος, αναφορικά με το bazaar επισημαίνει πως είχε επιτυχία, ο κόσμος ανταποκρίθηκε, αγόρασε κοσμήματα και ενημερώθηκε για τις δράσεις του Συλλόγου.

Χρύσα Κιατίπη

chkiatipi@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πάσχα εντός επιλέγουν οι Ξανθιώτες

Απογοητευτική η κίνηση στα ταξιδιωτικά γραφεία της πόλης – Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για εκδρ…