Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Δύο ξενοδοχεία της Θράκης σε πλειστηριασμό εντός Ιουλίου

Δύο ξενοδοχεία της Θράκης σε πλειστηριασμό εντός Ιουλίου

0

Στο «σφυρί» βγαίνουν δύο καταλύματα σε Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη

Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί έχουν προγραμματιστεί για δύο ξενοδοχεία της Θράκης εντός Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο τριών αστέρων «Νατάσσα», δυναμικότητας 151 κλινών βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 19 Ιουλίου με επισπεύδουσα την Do Value Greece Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις ως διαχειρίστρια της POSEIDON Financial Investor Designated Activity Company.

Τιμή πρώτης προσφοράς τα 1,6 εκατ. ευρώ. Το ξενοδοχείο  αποτελείται από υπόγειο που περιλαμβάνει WC, αποθήκη και το λεβητοστάσιο συνολικού εμβαδού (578,70τ.μ.),  ισόγειο όροφο που περιλαμβάνει τη ρεσεψιόν, το μαγειρείο, το εστιατόριο, το μπαρ, το σαλόνι, το λογιστήριο, και μία αίθουσα συνεστιάσεων εμβαδού (812,70τ.μ.), πρώτο όροφο που αποτελείται από δωμάτια και αίθουσα πολλαπλών χρήσεων συνολικού εμβαδού (812,70τ.μ.), δεύτερο και τρίτο όροφο που αποτελούνται από δωμάτια συνολικού εμβαδού (812,70τ.μ.) ο κάθε όροφος αντίστοιχα.

Για τις 26 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί ο πλειστηριασμός για το διάστερο ξενοδοχείο «Ήρα» στην Αλεξανδρούπολη με τιμή πρώτης προσφοράς τα 907.000 ευρώ. Επισπεύδουσα είναι η Cepal Hellas Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες Μονοπρόσωπη ΑΕ. Το ξενοδοχείο διαθέτει συνολικά 32 δωμάτια, ήτοι 28 δίκλινα και 4 μονόκλινα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αναβαθμίζεται το Κέντρο Υγείας Αβδήρων

Αποκτά μόνιμο ασθενοφόρο μετά από 5 χρόνια Ξεκίνησαν οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης κ…