Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 η Στυλιανή Ορφανίδη

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 η Στυλιανή Ορφανίδη

0

Η αθλήτρια του ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις

Λίγες μέρες μετά το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 Βορείου Ομίλου που έγινε στην Ελευθερούπολη, στα 150μ., η αθλήτρια του ΑΠΟΦΚΑ Στυλιανή Ορφανίδη συνέχισε τις σπουδαίες εμφανίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 που διεξήχθη στην Πάτρα, κατακτώντας την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Η  ξανθιώτισσα σπρίντερ κατέρριψε για ακόμα μια φορά το ατομικό της ρεκόρ και παρόλο που ανήκει στην Κ16, κατάφερε να διακριθεί και στη μεγαλύτερη κατηγορία Κ18.

Η 16χρονη πρωταθλήτρια του ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης ήταν καταπληκτική κάνοντας ατομικό ρεκόρ στον πρωινό προκριματικό με 25,15 επίδοση που κατέβασε ακόμα περισσότερο σε μια εντυπωσιακή κούρσα στον τελικό και με 24,91 κατέκτησε την πρωτιά στην πρώτη σειρά του τελικού και τελικά την τρίτη στην συνολική κατάταξη μια και η δεύτερη σειρά ήταν ακόμα πιο γρήγορη με την 18χρονη Βεατρίκη Ντούγκου του Ρήγα Θεσσαλονίκης να κατακτά την πρώτη θέση με 24,75  και το ασημένιο πήρε η 16χρονη Σοφία Κοντογιάννη του Πήγασου Ηρακλείου με 24,78(ατομικό ρεκόρ).

Για τον ΑΠΟΦΚΑ πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησε ο 17χρονος Κωνσταντίνος Λαζάκης που έκανε διπλό ατομικό ρεκόρ σε προκριματικά και τελικό των 200μέτρων και με επίδοση 23,13 κατετάγη 12ος σε όλη την Ελλάδα. Με τον ίδιο να ολοκληρώνει την παρουσία του με 52,67 στα 400μέτρα τερματίζοντας 13ος. Ο 16χρονος Γιώργος Ιωαννίδης αν και πραγματοποίησε στον προκριματικό της σφυροβολίας δύο εξαιρετικές βολές για πολύ λίγο ήταν άκυρος και αυτό του στέρησε την συμμετοχή του στον τελικό.

Ατομικό ρεκόρ έκανε και η 16χρονη Βάσια Τσαφαράκη στον προκριματικό του τριπλούν με 11,01 που μπορεί να μην της έδωσε την πρόκριση στον τελικό τερματίζοντας 18η όμως άφησε υποσχέσεις για το μέλλον. Καλή εμφάνιση στο μήκος με άλμα στα 5,03 από την μικρότερη της παρέας (γεννημένη το 2009) Μαριάνθη Κοτζακελίνη η οποία έμεινε εκτός τελικού στην 31η θέση μεταξύ 61 αθλητριών γεμίζοντας όμως εμπειρίες για τα επόμενα 3 χρόνια που έχει μπροστά της στην ίδια κατηγορία.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…