Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Στον Εισαγγελέα του Στρατοδικείου Ξάνθης οδηγείται στρατιωτικός με την κατηγορία βιασμού σε βάρος 19χρονου

Στον Εισαγγελέα του Στρατοδικείου Ξάνθης οδηγείται στρατιωτικός με την κατηγορία βιασμού σε βάρος 19χρονου

0

Πρόκειται για επιλοχία τον οποίο ο νεαρός κατηγορεί ότι τον οδήγησε σε αγροτική τοποθεσία όπου προέβη σε ασελγείς πράξεις και κακοποίηση

 

Στον Εισαγγελέα του Στρατοδικείου Ξάνθης οδηγείται στρατιωτικός που κατηγορείται για τον βιασμό ενός 19χρονου με νοητικά προβλήματα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Ορεστιάδας, το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή έξω από ένα χωριό της Ορεστιάδας όταν , όπως κατήγγειλε ο 19χρονος στους αστυνομικούς, ο 46χρονος επιλοχίας τον έβαλε με τη βία στο αυτοκίνητο του ,και τον οδήγησε σε αγροτική τοποθεσία όπου προέβη σε ασελγείς πράξεις και στη συνέχεια στο βιασμό του.

Με βάση το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η καταγγελία έγινε την Παρασκευή στην αστυνομική διεύθυνση Ορεστιάδας. Μετά από προσεκτική διερεύνηση της υπόθεσης από την Ασφάλεια της Ορεστιάδας ο στρατιωτικός ομολόγησε ότι προέβη σε αυτές τις πράξεις αλλά, όπως ισχυρίστηκε, με τη θέλησή του 19χρόνου. Σε βάρος του στρατιωτικού σχηματίστηκε δικογραφία για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας, η οποία μεταβιβάζεται στο στρατοδικείο της Ξάνθης προκειμένου να απολογηθεί σε ανακριτή και εισαγγελέα.

Δεν συνελήφθη καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνελήφθη διαρρήκτης επιχειρήσεων στην Ξάνθη

Έκλεψε τηλεόραση από επιχείρηση και προσπάθησε να διαρρήξει άλλα δύο καταστήματα   Συ…