Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σοκάρει η υπόθεση εγκατάλειψης βρέφους λίγων ωρών στη Γενισέα

Σοκάρει η υπόθεση εγκατάλειψης βρέφους λίγων ωρών στη Γενισέα

0

Κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές και η Εισαγγελία Ξάνθης. Γυναικολογική και ψυχιατρική εξέταση παραγγέλθηκε για την 27χρονη μητέρα

 

Σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα και αφορούν υπόθεση εγκατάλειψης βρέφους μόλις λίγων ωρών στη Γενισέα.

Συναγερμός σήμανε, το Σάββατο, στις Αρχές για το μόλις λίγων ωρών βρέφος, το οποίο η 27χρονη μητέρα του θέλησε να εγκαταλείψει.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το μεσημέρι, περίπου στις 12.30, πέρασε το κατώφλι του τμήματος Αβδήρων, αποκαλύπτοντας την αλήθεια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η νεαρή μητέρα φέρεται να υποστήριξε πως δεν γνώριζε κανείς για την εγκυμοσύνη της, με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί μόλις έφερε στον κόσμο το αγοράκι της.

«Γέννησα στις 10 το πρωί της Παρασκευής μόνη μου, ενώ ήμουν στο σπίτι της γιαγιάς μου. Δεν γνώριζε κανείς για την εγκυμοσύνη. Δεν είχα γάλα να το ταΐσω. Πανικοβλήθηκα» φέρεται να είπε.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, ανέφερε ότι σχεδόν 14 ώρες μετά τη γέννηση του παιδιού, τηλεφώνησε στον αδερφό της, λέγοντάς του ότι βρήκε ένα μωρό έξω από το σπίτι της γιαγιάς τους.

Οι αστυνομικοί, μετά την κατάθεση της 27χρονης, ενημέρωσαν την αντιεισαγγελέα πρωτοδικών Ξάνθης. Με εντολή της εισαγγελίας δεν συνελήφθη η γυναίκα.

Ωστόσο, με συνδρομή αστυνομικών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης τόσο για να υποβληθεί σε εξετάσεις όσο και για να πάρει πίσω το μωρό.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση ενώ παραγγέλθηκε γυναικολογική και ψυχιατρική εξέταση για την 27χρονη.

 

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προσωρινά ελεύθεροι οι 49 συλληφθέντες του ΑΠΘ

Αναβλήθηκε η δίκη των 49 συλληφθέντων από την αστυνομική επιχείρηση στη Σχολή Θετικών Επισ…