Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Νέο μπαράζ συλλήψεων διακινητών στη Θράκη

Νέο μπαράζ συλλήψεων διακινητών στη Θράκη

0

Συνελήφθησαν πέντε άτομα σε τρεις περιπτώσεις. Κατασχέθηκαν τα αυτοκίνητα, τα χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα.

Συνελήφθησαν την Πέμπτη και Παρασκευή (1/2-6-2023) σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης, πέντε διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, παράτυπους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, τη Πέμπτη το πρωί σε περιοχές του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν τρεις διακινητές οι μετέφεραν πέντε παράτυπους μετανάστες, ενώ όπως προέκυψε ο τρίτος διακινητής λειτουργούσε ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων.

Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα της Πέμπτης στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, συνέλαβαν έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει έξι παράτυπους μετανάστες.

Στη τρίτη περίπτωση, την Παρασκευή τις πρώτες πρωινές ώρες στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής συνέλαβαν έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει δέκα παράτυπους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα,  χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…