Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Περιβάλλον Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα «Επενδύστε στον Πλανήτη μας » από το Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του ΔΠΘ

Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα «Επενδύστε στον Πλανήτη μας » από το Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του ΔΠΘ

0

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Μαΐου και ώρα 18:00-20:00 στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος του ΟΗΕ

Το Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης διοργανώνει Διαδικτυακή Ημερίδα στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών που φέτος έχει θέμα «Επενδύστε στον Πλανήτη μας ».

Η Ημερίδα στοχεύει να αναδείξει τη συμβολή της Περιβαλλοντικής Μηχανικής στην αντιμετώπιση σύγχρονων περιβαλλοντικών προβλημάτων. Μέσω της εκδήλωσης αυτής το Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος, το οποίο ιδρύθηκε το 1993 στην Ξάνθη, φιλοδοξεί, να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία σε θέματα επίκαιρα, σχετικά με τις κύριες παγκόσμιες περιβαλλοντικές προκλήσεις και απειλές, και τις βέλτιστες διαθέσιμες πρακτικές διαχείρισης και τεχνολογίας περιβαλλοντικής προστασίας με στόχο την επίτευξη μίας κυκλικής οικονομίας και αειφορίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023, 18:00-20:00. Συμμετοχή από το σύνδεσμο:  https://us06web.zoom.us/j/88113096718?pwd=bVpaSGIrOXlEVjJZaVhCb3ZLSFBKUT09, (ZOOM: ID: 8811309 6718, Password: 492233)

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Περιβάλλον
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δεν ήρθαν οι αγριόπαπιες στο Δέλτα του Έβρου, λόγω καιρού

Ο αριθμός των πτηνών που έφτασαν φέτος στον Έβρο ήταν ιδιαίτερα μειωμένος, γιατί το θερμόμ…