Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Νέες συλλήψεις διακινητών στην ΑΜΘ

Νέες συλλήψεις διακινητών στην ΑΜΘ

0

Οκτώ άτομα μετέφεραν 29 παράτυπους μετανάστες-Κατασχέθηκαν τα οχήματά τους, όπως επίσης και κινητά τηλέφωνα

Διακίνηση παράτυπων μεταναστών με λεωφορείο-Διακινητής στην Εγνατία οδό Κομοτηνής- Ξάνθης μετέφερε παράνομα με νταλίκα 10 άτομα

 

Συνελήφθησαν την Πέμπτη 15/06  σε περιοχές του Έβρου, της Καβάλας και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Καβάλας και Ροδόπης, οκτώ διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις παράτυπους μετανάστες.

 

11 άτομα μετέφεραν με λεωφορείο δύο διακινητές στην Εγνατία Κήπων – Αλεξανδρούπολης

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί στην Εγνατία οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν δύο διακινητές, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε λεωφορείο και να μεταφέρουν έντεκα παράτυπους μετανάστες, τους οποίους είχαν αποκρύψει σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη και λοιπούς χώρους του οχήματος.

 

«Μπλεγμένα» βρέθηκαν και δύο ακόμη άτομα…

Επιπλέον, συνελήφθησαν σε περιοχή του Έβρου ένας άντρας και μία γυναίκα οι οποίοι επέβαιναν σε ΙΧ και όπως διακριβώθηκε είχαν μεταφέρει σε προγενέστερο χρόνο το λεωφορείο σε προκαθορισμένο σημείο, όπου το παρέλαβαν οι παραπάνω διακινητές.

 

Οδηγός ΙΧ μετέφερε χωρίς δίπλωμα άλλα τέσσερα άτομα

Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή του Έβρου, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ακόμα διακινητή, διότι οδηγώντας ΙΧ, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, μετέφερε τέσσερις παράτυπους μετανάστες.

 

Τέσσερις παράτυποι μετανάστες σε ΙΧ επί της Εγνατίας οδού Καβάλας-Θεσσαλονίκης

Στη τρίτη περίπτωση, το απόγευμα στην Εγνατία οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν δύο επιπλέον διακινητές, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε  ΙΧ και να τέσσερις παράτυπους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός διακινητής στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

10 άτομα κρυμμένα σε νταλίκα στην Εγνατία οδό Κομοτηνής- Ξάνθης

Στη τέταρτη περίπτωση, το βράδυ στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής συνέλαβαν έναν ακόμη διακινητή, διότι οδηγώντας νταλίκα μετέφερε δέκα παράτυπους μετανάστες.

Έπειτα, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα και κινητά τηλέφωνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…