Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ «Μποστανάκι» κάνναβης με σχεδόν 200 δενδρύλλια βρήκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης

«Μποστανάκι» κάνναβης με σχεδόν 200 δενδρύλλια βρήκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης

0

Θερμοκήπιο με 45 φυτά και ελεύθερη καλλιέργεια με άλλα 148 εντοπίστηκαν σε αυλή σπιτιού σε οικισμό του δήμου Ξάνθης προς τα ορεινά

Συνελήφθη ένα άτομο σε αστυνομική επιχείρηση την Πέμπτη το μεσημέρι  

 

Συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης σε οικισμό του δήμου Ξάνθης προς τα ορεινά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης ένας άνδρας πάνω από 60 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Αξιοποιώντας πληροφορία, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Ξάνθης πραγματοποίησαν έρευνα σε σπίτι του άνδτα, κατά τη διάρκεια της οποίας διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε φυτά κάνναβης και κατείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν στον αύλειο χώρο του σπιτιού του να καλλιεργεί  148 φυτά κάνναβης και ένα θερμοκήπιο εντός του οποίου καλλιεργούσε επιπλέον 45 φυτά κάνναβης ύψους 25 εκατοστών έως 2,5 μέτρων, ενώ στο εσωτερικό του σπιτιού βρέθηκαν 5 νάιλον συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 373,5 γραμμαρίων και 1 νάιλον συσκευασία με σπόρους και τρίμματα κάνναβης συνολικού βάρους 9,1 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν συνολικά 193 φυτά κάνναβης, 373,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, η συσκευασία με σπόρους και τρίμματα κάνναβης, χρηματικό ποσό, 2 λάστιχα ποτίσματος και 1 κινητό τηλέφωνο.

Να σημειωθεί ότι ο συλληφθείς δε μένει σε αυτό το σπίτι, αλλά κατοικεί στην Ξάνθη. Αναμένεται να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ σχηματίζεται σε βάρος του δικογραφία για κακούργημα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνελήφθη διαρρήκτης επιχειρήσεων στην Ξάνθη

Έκλεψε τηλεόραση από επιχείρηση και προσπάθησε να διαρρήξει άλλα δύο καταστήματα   Συ…