Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Καβάλα: Καταγγελία για ασυνείδητο που κλώτσησε αδέσποτο σκύλο και τον πέταξε στο λιμάνι

Καβάλα: Καταγγελία για ασυνείδητο που κλώτσησε αδέσποτο σκύλο και τον πέταξε στο λιμάνι

0

Ο γνωστός στην περιοχή και συμπαθής σκύλος σώθηκε χάρη στις ενέργειες των πολιτών και τη συνδρομή του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος

Φιλήσυχος, αδέσποτος σκύλος εντοπίστηκε μέσα στο λιμάνι της Καβάλας, ο οποίος, ωστόσο σώθηκε από πνιγμό χάρη στις ενέργειες πολιτών που με τη συνδρομή του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος τον διέσωσαν. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, κάποιος κλώτσησε τον σκύλο, κι αυτός κατέληξε στη θάλασσα.

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Απόστολος Μουμτσάκης, καταγγέλλουν τον φερόμενο ως δράστη για την εγκληματική ενέργειά του και δηλώνουν ότι ο Δήμος συμμετέχει στην εύρεση του ασυνείδητου και την επιβολή της δέουσας τιμωρίας του.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει της κείμενης νομοθεσίας, για όποιον κακοποιεί ζώα προβλέπεται ποινή φυλάκισης έως 10 έτη και πρόστιμο έως 50.000 ευρώ.

Ο Δήμος Καβάλας καλεί τους πολίτες, όταν αντιλαμβάνονται φαινόμενα κακοποίησης ζώων να απευθύνονται τηλεφωνικώς στην ειδική γραμμή της Ελληνικής Αστυνομίας, στο νούμερο 10410.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…