Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ενημέρωση Νίκου Κεχαγιά σχετικά με τις ακαδημίες Κ-15 και τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα 1

Ενημέρωση Νίκου Κεχαγιά σχετικά με τις ακαδημίες Κ-15 και τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα 1

0

«Σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με ανοιχτές τις πόρτες για τους ποδοσφαιριστές μας», δήλωσε σε ανακοίνωση του ο ΑΟΞ

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση του τεχνικού διευθυντή Νίκου Κεχαγιά στους γονείς των ποδοσφαιριστών σχετικά με το ενδιαφέρον του ΑΟΞ για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα 1 για το τμήμα Κ-15.

Όπως τόνισε ο κ. Κεχαγιάς: «Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα για τον ΑΟΞ που αφορά την συμμετοχή στο πρωτάθλημα Κ-15 είναι το ανταγωνιστικό περιβάλλον με αντιπάλους ομάδες που δημιουργούν ατμόσφαιρα εξέλιξης στους αθλητές μας»

Συνεχίζοντας υπογράμμισε ότι μέσα σε αυτό το ανταγωνιστικό περιβάλλον, οποίος παίκτης του ΑΟΞ έχει πρόταση από ομάδες που συμμετέχουν σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα έχει ανοιχτή την πόρτα και τις ευχές του συλλόγου για να αποχωρήσει καθώς πάνω από όλα είναι ο αθλητής.

Η μηνιαία συνδρομή των 50€ περιλαμβάνει πλήρης ενδυμασία και εξοπλισμό για τους αθλητές και τα μεταφορικά τους για τα εκτός έδρας παιχνίδια στην Σούπερ Λίγκα 1 ενώ στην τιμή υπάρχει και φροντιστής που θα τους παρέχει ότι χρειάζονται για την εξυπηρέτηση τους.

Ο ΑΟΞ έχει καταθέσει την σχετική αίτηση συμμετοχής και αναμένει την έγκριση της Σούπερ Λίγκα 1 από το συμβούλιο της.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι Μπουναρτζής Ηλίας ( γραμματέας) και Παύλος Δάγκας όπως και ο Κώστας Τσαλίκης, γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…